Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [cw_bugs] somewhat OT

Expand Messages
  • Earl Needham
    I think this was just fine. Honestly I am often concerned that the list has NO traffic. 7 3 Earl KD4XB Sent on the Sprint® Now Network from my BlackBerry®
    Message 1 of 7 , Jun 25, 2009
    • 0 Attachment
      I think this was just fine. Honestly I am often concerned that the list has NO traffic.

      7 3
      Earl
      KD4XB

      Sent on the Sprint® Now Network from my BlackBerry®


      From: "jerome"
      Date: Thu, 25 Jun 2009 06:42:59 -0000
      To: <cw_bugs@yahoogroups.com>
      Subject: [cw_bugs] somewhat OT

      If I were not at my wits end, I would not sully this list with a non-bug question like this. Hopefully you will be kind as I am old and fragile.

      Along with my bugs various, I have a VibroKeyer (single lever) grey crackle base with jeweled bearing. I bought it used in 1970 and it's been fine, but has certainly seen a lot of use over the years. I've always been able to adjust it with no problems.

      It now has devloped a problem that I can't seem to fix. To wit: when sending a dash, it sends also a trailing dot. Not always but maybe 50% of the time. I can visually see what happens: upon completion of a dash, the lever arm snaps back and moves toward the dot contact post. It's very very fast but you can see it happen. If I put a piece of paper between the dot contacts you can see that it actually hits the paper for an instant.

      I've had the lever arm off and re-installed it, and adjusted everthing again and again. It then works OK for a few minutes, only to fail once more as above.

      The arm is always adjusted so there is freedom of movement but no vertical play.

      What now to look for? Is it new pivot time?

      Thanks for any ideas.
      Jerome - VA7VV
      Vancouver

    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.