Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [credinta_ortodoxa] Fratilor, opriti satanistii!

(25770)
 • daniela popescu
  Dec 15, 2013 Expand Messages
  View Source
  • 0 Attachment
   http://paterika.wordpress.com/2011/06/24/sf-varlaam-al-moldovei-proorocii-despre-vremurile-din-urma-si-caderea-crestineasca-a-moldovei/

   Sf.Varlaam al Moldovei: Proorocii despre vremurile din urmă şi căderea creştinească a Moldovei

   2 comentarii Publicat de Andrei C. pe 24 iunie 2011
   DOCUMENT DOMNESC
   Descoperit de Paul de Alep într-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urmă ale Moldovei, de la mitropolitul Varlaam
   • După plecarea mitropoliţilor fanarioţi vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor încerca să vândă dreapta credinţă.
   • Amestecurile de credinţă drept-măritoare, cu cele papistăşeşti şi păgâneşti nu vor mai fi [socotite a fi, n.a.] o urâciune şi o urgie în faţa lui Dumnezeu.
   • Oamenii se vor vinde între ei, vor fi tăieri de sabie între fraţi pentru putere şi ranguri pământeşti.
   • Moldova va fi ruptă şi împărţită după bunul gust al puterii de la Răsărit, prin sfaturi mârşave şi ticăloase.
   • La vremea din urmă, o fiară roşie cu multe capete va înghiţi întreaga Europă creştină, iar oamenii se vor sălbătici mai rău ca fiarele.
   • Oamenii se vor înrăi şi vor strica obiceiurile pământului, înmulţindu-se între ei ca dobitoacele fără nici o ruşine, lepădând Sfânta Taină creştină a nunţii.
   • Vor defăima obiceiurile creştineşti, dedându-se la tot felul de obiceiuri străine, iar păgânii se vor amesteca cu sângele creştinesc. Mare urgie va fi atunci.
   • Domnii pământului vor fi oameni vânduţi satanei, care nu vor mai purta grija poporului drept-credincios.
   • Moşiile strămoşeşti vor fi călcate cu japca şi luate de străini după bunul lor plac, lucru ne mai întâlnit în curgerea timpului în Moldova.
   • Biserica strămoșească va fi rușinată de noile obiceiuri păgâneşti şi papistăşeşti, aduse cu sila de vlădicii lor cu apucături sataniceşti. Oamenii afierosiţi lui Hristos cu slujba veşnică, vor lepăda sfântul chip şi făgăduința înaintea lui Hristos, dedându-se la viața lumeasca dinainte.
   • La vremea din urma, pământurile nu-şi vor mai da roada lor, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moșiile fără ruşine, uitând că strămoşii lor le-au păstrat cu sabia.
   • Legile creștinești ale ţării vor fi lepădate, iar hrisoavele voievodale vor fi luate in râs, iar conducătorii netrebnici vor face legământ cu fiara apocaliptică.
   • Vlăstarele moldovenești, urmașii domnilor şi boierilor de demult, se vor deda la obiceiuri şi apucături ieftine.
   • Bărbaţii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnităţii lor şi se vor acoperi cu straie femeiești, iar femeile vor umbla precum bărbații.
   • Adunările din sărbători şi toate obiceiurile pământului vor fi schimbate in obiceiuri şi apucături sălbatice, păgânești, aducând în Moldova în locul jocului de sărbătoare, jocuri de la sălbatici.
   • La vremea de apoi, pe pământurile Moldovei, va domni sărăcia, jalea, moarte, spaima, frica şi omul nu va mai fi stăpân în bătătura lui.
   • Vor pune Domnii pământului biruri şi legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei. Vor pune biruri şi pe aerul lăsat de Dumnezeu.
   • Fiarele pământului şi păsările şi dobitoacele îşi vor schimba firea lor şi vor apărea altfel de dobitoace, iscodite după mintea omului, care vor fi slabe la trup şi fără de folos.
   • La vremea cea din urma, oamenii se vor strânge unii lângă alţii în tot felul de născociri, lepădând truda satului, munca va fi o rușine, rușinea va rămâne un obicei, iar cei drepţi vor fi socotiţi nebuni. Se vor înșela unii pe alții, crezând că asta e legea lui Dumnezeu.
   • Şi în cele din urma, ultima rânduiala a pământului: se vor dezgropa oasele strămoșilor şi părinților noștri, vor fi dărâmate bisericile, vor fi lepădate rânduielile creștinești şi vor ieși un soi de oameni, care tot în numele lui Dumnezeu vor face biserici fără cruce, vor nesocoti Sfânta Jertfă şi în cele din urmă o vor amesteca în slujire cu păgânii.
   • Aşa arată Apocalipsa Sfintei Cărţi a Scripturii că la vremea din urmă, când veți vedea urâciunea pustiirii în locul cel sfânt, războaiele pe alocuri, urgiile şi uciderile între oameni, lepădarea pruncilor din pântecele femeiești şi oameni căutând liniștea de la un capăt în altul al pământului, când graiurile se vor amesteca ca altă dată în Babilon şi sfârșitul va fi aproape.
   • Moldova cea frumoasă şi bogată, plină de daruri Dumnezeiești, plină de locașuri sfinte, plină de oameni harnici şi credincioși, va cădea în mâinile păgânilor şi necredincioșilor, iar căderea ei va fi mai grea decât căderea Constantinopolului la vremea măritului nostru domn Ştefan cel Mare şi Sfânt.
   • Binecuvântat a fost pământul Moldovei şi nerușinată a fost ocara oamenilor, care prin faptele şi apucăturile lor stricate, vor întoarce pe voievozi în morminte şi vor face pe strămoși să lăcrimeze sub glie, stând cu fruntea plecată în faţa Măritului Stăpân Hristos, pentru rușinea lăsată de urmașii lor.
   consemnat de Paul de Alep
   __________________
   Document din Moldova, dat de mitropolitul Varlaam mitropolitului Macarie cu prilejul călătoriei prin Moldova, adus de la pustnicii da la schitul lui Zosima din ținuturile Neamțului cu titlul: «Proorocii despre vremurile din urmă şi căderea creștineasca a Moldovei»
    sursa: Apologeticum   On Saturday, December 14, 2013 9:26 PM, Credinta_Ortodoxa Maria <credinta_ortodoxa@...> wrote:
    


   Fratilor, nu inteleg de ce fratii preoti nu pun la blestem slugile diavolului care vor sa otraveasca apele Romaniei. In vremuri normale, acesti satanisti erau decapitati pentru inalta tradare.

   Parintele Argatu a chemat o vrajitoare si a prevenit-o sa se potoleasca cu rautatile facute oamenilor, ca daca nu o pune la blestem. Aceea nu s-a potolit, parintele a pus-o la blestem si in cateva zile a avut o moarte sangeroasa. Daca satanele au taiat finantarea tuturor preotilor vasluieni pe 2014, ca sa se razbune pe preotii protestatari, e cazul, fratilor preoti, sa le arati acestor satane obraznice care ar trebui bagate dupa gratii de natiune si executate pentru inalta si miseleasca tradare, e cazul sa le aratati ca puterea lui Hristos e mai mare decit puterea lui belzebut, care ii conduce pe ei. Oare sfantul Vasile cel Mare nu a cerut Maicii Domnului moartea lui Iulian Apostatul? Si nu a fost ascultat?

   2800 de sonde inseamna ciuruirea si venirea binemeritata a cutremurului proorocit de mai multi parinti sfinti!

   http://www.apologeticum.ro/2013/12/2800-de-sonde-vor-fi-montate-de-chevron-judetul-vaslui/  • Show all 2 messages in this topic