Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

462Re: Help 1995 suburban 4x4 1500 with a 350

Expand Messages
  • c.veley
    Dec 7, 2008
      --- In craftsmanauto@yahoogroups.com, Gary Henretty <flameon1972@...>
      wrote:
      >
      > Change the gas filter....that should do it.
      >
      > --- On Mon, 9/1/08, huttserella76 <huttserella76@...> wrote:
      >
      > From: huttserella76 <huttserella76@...>
      > Subject: [craftsmanauto] Help 1995 suburban 4x4 1500 with a 350
      > To: craftsmanauto@yahoogroups.com
      > Date: Monday, September 1, 2008, 11:23 AM
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > We have had major problems with this ever since my husband put some
      bad
      > gas in this thing. Since then it runs like crap it acts as if it is
      > starving for gas . Sometimes when you start it it doesnt want to
      stay
      > running on a low idle but sometimes it starts just fine and runs
      great.
      > Then other times it will act like its starving for gas and keep
      actlike
      > like it . He has went all the way through this thing and it has
      gottin
      > us nowhere other than broke . He has replaced the throtle
      > body,injectors, fuses,blew the lines out when he droped the tank
      and
      > cleaned it. He has also changed sensor after sensor and still
      nothing
      >
      > can someone help !!!!
      >
      try a weak fuel pump, motors probably going.
    • Show all 8 messages in this topic