Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

33376

Re: Related Page, new X-car, Citation X-11 Facebook page Hello, I used to hang out here a lot. I still have my 1989 White Eurosport, and it still is not finished being restored. I also have my 1987 Century wagon and

white89euro
Mar 2
#33376
 

Messages List

33375

Re: Related Page, new X-car, Citation X-11 Facebook page Hey Mike, I can't believe I actually got an email notification of activity here! I was very active here during the '03-'05 heyday. Sad to see it dwindle down

tshark299
Feb 11
#33375
 

Messages List

33374

Related Page, new X-car, Citation X-11 Facebook page Ha all, Mike here in Austin Texas. I can't get on this group at work, but can get on Facebook, and with family and life in general, I'm not on the computer

massey81x11
Feb 11
#33374
 

Messages List

33373

6000 power seat tracks I am in desperate need of the 2 front power seat tracks form a 6000 STE (or any A body) .... passenger side especially!! I have a driver's set from an 80's

ho81x11
Dec 14, 2014
#33373
 

Messages List

33372

1989 Century Owner's Manual for sale Includes the manual itself and other literature that would come in the glove compartment of a new car. Good, but not great, condition. Photo on request.

lessmess218@...
Jan 6, 2013
#33372
 

Messages List

33371

Re: Problems running It should work, but may run rich until the computer can adjust. I ran larger injectors on my TGP, and had no issues. Knew it had to be the injectors, sounded

Brian R
Nov 2, 2012
#33371
 

Messages List

33370

Re: Problems running Ok, well I confirmed it was the injectors...car will run with the worst one unplugged.... Now, someone has offered me a complete set of injectors from a '98

jdtower23
Oct 30, 2012
#33370
 

Messages List

33369

Re: Problems running Cancel that ruled out firing problem and will run on starting fluid... I haven't had a chance yet to pull the upper plenum BUT I tested the resistance on the 2

jdtower23
Oct 21, 2012
#33369
 

Messages List

33368

Re: Problems running Thanks...I have no access to a scanner but at this point i may try the tps.... one thing, tried some starting fluid in the throttle body and experienced no

jdtower23
Oct 17, 2012
#33368
 

Messages List

33367

Re: Problems running I'll throw a couple pennies to this thread. I would check the Throttle Position Sensor. My VR had similar problems to what you describe. Could be simply out of

JZD_88mph
Oct 15, 2012
#33367
 

Messages List

33366

Re: Problems running Hi, I've had several A-body cars with the 2.8 V6 and never had a problem like this one. I did however have a poor running problem a bit like this with my 3.1

white89euro
Oct 15, 2012
#33366
 

Messages List

33365

Re: Problems running Still sounds like fuel injectors Brian [Non-text portions of this message have been removed]

Brian R
Oct 14, 2012
#33365
 

Messages List

33364

Re: Problems running It sometimes does stall when i get it going....especially giving it gas....replaced the wires and crank sensor and had the ignition control module tested

jdtower23
Oct 14, 2012
#33364
 

Messages List

33363

Re: Problems running Is your engine stalling while its running? Like it runs and warms up then stalls? My celeb never stalled when it was hot, but when it was hot it would never

W.H.
Oct 2, 2012
#33363
 

Messages List

33362

Re: Problems running Yes codes mshould be stored untill they are removed. Did you notice any dirt in fuel filter? ... From: jdtower23 Subject: [Chevy Celebrity

Bill Kempf
Oct 2, 2012
#33362
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 33,376 messages