Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 
 • Back
 • About Group

 • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description

Grupi Patriotik Atdhetar Çamëria eshte organ i Shoqerive Politike Atdhetare Çamëria ne Diaspore. Qellimi i ketij grupi eshte informimi, sensibilizimi dhe MOBILIZIMI i publikut shqiptar, nderkombetar dhe te huaj rreth GJENOCIDIT DHE DRAMES ÇAME dhe zgjidhjes se saj.


Kjo liste organizon here pas here studime dhe debate konstruktive per zgjidhjen dhe nderkombetarizimin e çeshtjes çame.

Çdo anetar eshte i lire te postoje edhe shkrime qe nuk kane lidhje me Çamërine por qellimi kryesor i kesaj liste eshte dhe mbetet çeshtja çame, islame dhe shqiptare ne Ballkan.


Per te pare fotot dhe deshmite e vjetra historike te Çamerise lexuesit duhet te behen anetare te grupit.


Motoja jone eshte:


= > MOS PYET CFARE KA BERE CAMERIA PER TY < =


= > POR THUAJ CFARE KAM BERE UNE PER CAMERINE! < =

Group Information

 • 1606
 • Albania
 • Mar 3, 2008
 • English

Group Settings

 • This is a public group.
 • Attachments are permitted.
 • Members cannot hide email address.
 • Listed in Yahoo Groups directory.
 • Membership does not require approval.
 • Messages require approval.
 • All members can post messages.

Message History