Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

KENGE CAME

Expand Messages
 • albertino rakipi
  KËTA KRALËT EVROPIANË Këta kralët evropianë, Në male përmbi Sajadhë, Vunë një nishan të bardhë, Për të dhezur shamatanë, Shqipëria me
  Message 1 of 1 , Mar 21, 2008
   KËTA KRALËT EVROPIANË

   Këta kralët evropianë,
   Në male përmbi Sajadhë,
   Vunë një nishan të bardhë,
   Për të dhezur shamatanë,
   Shqipëria me junanë,
   Çamërinë e lanë mënjanë,
   Dhe Kosovën me serbijanë,
   Ti pse klanë moj Çamëri,
   ǒtë mos klajë mojShqipëri,
   Gjithë huduti i Çamërisë,
   I mbeti resto Greqisë,
   Shqipëri tre vilajeta
   Në mes kraleve mbete,
   Shqipëri,t’paça fal,
   Të kam nënë e më ke djalë.

   Këngë popullore çame

   P.S. Në Filat këndohej edhe kjo këngë e fuqishme
   patriotike që në esencë shpreh tërë zhgënjimin e
   popullit mysliman çam me mbetjen në kuadër të Greqisë.


   _____________________________________________________________________________
   Envoyez avec Yahoo! Mail. Capacité de stockage illimitée pour vos emails. http://mail.yahoo.fr
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.