Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Topics List

Recent DNS issues

(6)
So, it happened again tonight. I opened a command prompt and tried to "ping google.com"...it failed to resolve. I hit CTRL-C. I tried to ping 192.168.1.1 (my
jim_kern
6
posts
Jul 28

CableCard - BBC America HD issue

(15)
No issues with TivI here
robtyska
15
posts
Jul 20

Wilt: Basic OOL increased to 25/5 ?

(32)
Yes, a few days ago I had to reboot the modem to get the speed increase, and it came up quite a bit faster than when I installed it. Bill On 6/27/2015 1:48 PM,
Bill Burns
32
posts
Jun 27

Anyone Getting Judder/Vibrations In Picture ?

(3)
No but my "play" stopped working before I rebooted. Sent from my iPhone
Bark
3
posts
Jun 26

Wilt - VOD

(6)
An update, discovered the Bravo Archive issue is on my 8300(non HD), but NOT on my Samsung box.
Dennis Gleeson
6
posts
Jun 24

Channel Re-alignment

(3)
With the Bronx, the 700/800 tier just stopped overnight and the 8300 settings needed to be edited to reflect the lower numbers for future scheduled recordings.
Joseph Dubin
3
posts
Jun 19

CableCard issues?

(11)
Yes, it was dealt with yesterday. Seems like I’m in an odd area that’s the border between a PowerKey & NDS area and needed a little TLC to get the cards
Vince Averello
11
posts
Jun 18

FCC decision on WJLP

(7)
The problem is that WJP wanted a PSIP of 3 and they will likely appeal this decision to the Federal Courts. The battle between WJLP and the FCC has always had
george faubert
7
posts
Jun 15

IMAP email, YAY!!!

(3)
Yes! Welcome to the 1990s Cablevision. Sent from my iPhone
Bark
3
posts
Jun 10
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 9 of total 9 topics