Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Selesaikan masalah GEMUK anda!

Expand Messages
  • Rosmaziha Bt Hassan
    ... This email, including any attachments, is confidential and for use only by intended recipient(s) for the purpose for which it has been sent. Its contents
    Message 1 of 3 , Feb 2, 2005
    • 0 Attachment
      > maaf kepada sesiapa yg pernah menerima email saya.saya cuma ingin
      > memperkenalkan produk yg berkesan dan harga yg berpatutan pada sesiapa yg
      > memerlukan.so saya nak mintak tolong forwardkan email saya pada kekwn yg
      > memerlukan produk ini.hanya ALLAH yang mampu membalas jasa baik
      > anda.terima kasih.....
      > dan kepada yg berminat tolong call saya or email pada saya.... tq
      >
      > Selesaikan masalah GEMUK anda!
      > (SAPU SAJA! TANPA DIET,TANPA SENAMAN & TANPA MAKAN UBAT)
      > Krim Pengempis Perut!
      > Berkesan & Paling Murah Dalam Pasaran!
      > RM15.90 (55gram) atau RM30.00 (125gram)
      > KOS PENGHANTARAN RM4(500gram kebawah)
      > (Harga Semenanjung Sahaja)
      > NOTA PENTING: Anda perlukan kesabaran dalam menyelesaikan masalah
      > kegemukan anda.Dapatkan nasihat penjual. Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali
      > sehari (pagi&malam) dan lihatlah penurunan berat anda! Krim ini telah
      > membantu beribu-ribu orang menyelesaikan masalah kegemukan mereka.
      > InsyaAllah, anda boleh! (Krim ini juga adalah krim serbaguna,sila baca
      > bahan rujukan di dalam kotak.)
      > 0193700488,21681168 ext 1877(ROSMAZIHA)
      >
      > <<Sensual Tight Cream.doc>> <<Pengenalan1>> <<gambar saya(ROSMAZIHA)>>
      > <<kwn saya(FARIDAH)>> <<IRa Herba.doc>>
      >
      > REGENYE CUMA.......55gram RM15.90 botol kecik botol besar 125gram
      > RM30.00.ketahanan bergantung pada jumlah kite pakai.rasanye panas sekjap
      > je dalam 2-3 min.selain fungsi utk kuruskan badan boleh buat minyak panas
      > kalau kite salah urat dan sebagai.cara pembuangan lemak,buang air besar
      > dan kecik dan kentut utk buang angin.Berminat tak???tak rugi kalau kite
      > mencuba coz harga nye murah dan produk di jamin berkesan.insyaallah....
      > tlg forward pada kekwn kalau ada yg berminat bleh order terus dgn saya
      > 0193700488,21681168 ext 1877(ROSMAZIHA) ...... jika inginkan keterangan
      > lanjut call saya dulu.tak salah kalau kite mencuba kerana harganye dan
      > saya pasti berkesan.kerana ianya berkesan pada saya serta kwn2 saya dan
      > pastinye berkesan pada anda juga............
      > nie di antara kawan2 yg memberi testimoni.
      > ----------
      > From: Yati
      > Sent: 13/10/2004 8:03 AM
      > To: Rosmaziha Bt Hassan
      > Subject: Re:
      >
      > ok mmg ok. Tp lum abis lagi....berat yati dan turun 51kg.baru masuk 3
      > minggu pakai...mkn cam biasa itu yg best tu....nanti dah nak abis yati
      > order lagi ngan kak jie.....
      >
      >
      >
      > ----------
      > From: Wan Nur Saaraa Wan Manshol
      > Sent: 13/10/2004 8:03 AM
      > To: Rosmaziha Bt Hassan
      > Subject: Re:
      >
      >
      > Okey Kak,
      > Saaraa sebenarnye tak gemuk pun. Berat 53kg dan tinggi saaraa 163cm. Tapi
      > saaraa tak suke dgn peha saaraa yang agak besar ni. Jadi saaraa pun usaha
      > untuk cari krim yg boleh kecikkan bhgn tu aja.A'lilah,setalah dapat produk
      > akak tu,peha dah kecik sikit walaupun baru pakai dalam 2minggu.kecik dalam
      > 3cm. tapi baru 2 minggu. saaraa juga selalu lenguh kaki sebab banyak kena
      > berjalan setiap hari dan saaraa banyak angin dalam badan. tapi dgn krim
      > ini, a'lilah lega seme lenguh2 dan angin dalam bdn sara. Terima kasih kak.
      >
      >
      > ----------
      > From: norazwana
      > Sent: 11/10/2004 10:37 AM
      > To: Rosmaziha Bt Hassan
      > Subject: Re: Selesaikan masalah GEMUK anda!
      >
      >
      > aritu akak anta msg, takde kredit le nak reply...heheheh....
      > nampak mcm dah susut sket tp tak pueh ati lagik
      > le...
      > selagi bile angin tiup, perut ni pun nampak buncitnyer, selagi masa
      > berjalan, peha masih lagik berlaga...selagi itulah ku tidak akan berpuas
      > ati...cewah...
      > tak abis lg sebotol krim tu...
      > nak nak plak...tgh bercinta ni, malam bile dating je makan nasik...peh tu,
      > boom tido...hehehehehe
      >
      >
      > ----------
      > From: khairiza
      > Sent: 20/09/2004 11:33 AM
      > To: Rosmaziha Bt Hassan
      > Subject: testimoni
      >
      >
      > ada kwn yg dah pakai 2 -3 hari..depa cakap dah hilang 3inch!!! aku lum
      > pakai laie sbb dah kehabisan stok...
      > boleh lah..aku order lagi 5..yg besar...
      >
      >
      > ----------
      > From: Shahidah Shaharuddin
      > Sent: 29/09/2004 5:28 PM
      > To: /O=HLGROUP/OU=HLGS/CN=RECIPIENTS/CN=ROSMAZIHAB
      > Subject: FW: Selesaikan masalah KEGEMUKAN anda!
      >
      >
      > Mula2 dengar pasal produk ni saya mmg ambil lewa aje. Ye la.. dah
      > bermacam2 produk cuba, hampir nak putus asa. Tapi atas dasar kawan saya
      > cuba. Lagi pun harga tak mahal.   Masa saya baca 'SAPU SAJA! TANPA
      > DIET,TANPA SENAMAN & TANPA MAKAN UBAT', saya hanya tersenyum sinis dan
      > menyangka ini adalah hook line shj. Saya fikir, sedangkan produk2 yg
      > terkenal lain menyarankan kita berdiet dan bersenam selain dr ambil pil
      > kurus tu. Saya sudah ada 2 org anak. Jadi, faham2 aje la rupa perut saya.
      > Tebal dan menggeleber sedikit. Ada stretch mark lagi. Masa berat kurang
      > (masa ambil pil kurus) pun cuma berat kurang tetapi perut masih hodoh dan
      > tebal. Tetapi selepas sehari saya pakai mengikut aturan yg disarankan,
      > saya amat terkejut melihat perubahan yg nyata pd perut saya. Berat masih
      > sama tetapi keadaan perut saya sungguh firm. Seakan2 saya 'tummy-lift'
      > pulak. Betul.. lepas sehari, bukan seminggu.
      > Selepas tiga hari, adik saya menegur keadaan perut saya yg menurutnya
      > nampak 'kemas'. Dulu saya banyak spare tyre walau ketika berat turun. Lagi
      > satu, 5 hari sebelum saya gunakan produk ini, saya telah berurut. 10 hari
      > kemudian saya berurut lagi. Tukang urut pun terkejut melihat perubahan
      > perut saya. Bayangkan, itu baru 5 hari saya gunakan produk ini.
      > Sekarang suami saya pun menggunakannya. Lelaki lagi senang nampak
      > perubahannya sebab kadar metabolisme dia org ni tinggi. Anda mesti tak
      > percaya. Suami saya cuma mengambil masa 3 hari sahaja bg mendapatkan
      > completely flat tummy. Beliau bukan la gemuk tapi mmg boroi sikit.
      > Saya ni dah jual bermacam jenis produk. Tapi saya ni particular betul
      > tentang 'product worth buying'. Saya takkan jual produk yg menipu
      > pengguna. Kalau saya nampak tak berkesan, saya akan hentikan jualan
      > walaupun sudah melabur. Ini reflects reputation saya jugak. Tetapi dengan
      > produk ini, kami menerima repeat order yg luar biasa. Seronok bukan dpt
      > jual, tapi lebih seronok bila dpt sms dan call dr customer yg memuji
      > keberkesanan produk ini.
      > Cuba la dulu.. tak mahal pun.
      >
      >
      >
      >
      >
      This email, including any attachments, is confidential and for use only by
      intended recipient(s) for the purpose for which it has been sent. Its
      contents may be privileged and if you are not the intended recipient of this
      email, you must not use, disseminate, print or copy this email or any part
      of it or take any action in reliance on it. If you have received this email
      in error, please contact the sender immediately by return email or telephone
      and delete/destroy the message.

      We do not accept liability for any corruption, delay, interception or
      unauthorized amendment of the e-mail or their consequences.



      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Rosmaziha Bt Hassan
      ... This email, including any attachments, is confidential and for use only by intended recipient(s) for the purpose for which it has been sent. Its contents
      Message 2 of 3 , Feb 28, 2005
      • 0 Attachment
        > maaf kepada sesiapa yg pernah menerima email saya.saya cuma ingin
        > memperkenalkan produk yg berkesan dan harga yg berpatutan pada sesiapa yg
        > memerlukan.so saya nak mintak tolong forwardkan email saya pada kekwn yg
        > memerlukan produk ini.hanya ALLAH yang mampu membalas jasa baik
        > anda.terima kasih.....
        > dan kepada yg berminat tolong call saya or email pada saya.... tq
        >
        > Selesaikan masalah GEMUK anda!
        > (SAPU SAJA! TANPA DIET,TANPA SENAMAN & TANPA MAKAN UBAT)
        > Krim Pengempis Perut!
        > Berkesan & Paling Murah Dalam Pasaran!
        > RM15.90 (55gram) atau RM30.00 (125gram)
        > KOS PENGHANTARAN RM4(500gram kebawah)
        > (Harga Semenanjung Sahaja)
        > NOTA PENTING: Anda perlukan kesabaran dalam menyelesaikan masalah
        > kegemukan anda.Dapatkan nasihat penjual. Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali
        > sehari (pagi&malam) dan lihatlah penurunan berat anda! Krim ini telah
        > membantu beribu-ribu orang menyelesaikan masalah kegemukan mereka.
        > InsyaAllah, anda boleh! (Krim ini juga adalah krim serbaguna,sila baca
        > bahan rujukan di dalam kotak.)
        > 0193700488,21681168 ext 1877(ROSMAZIHA)
        >
        > <<Sensual Tight Cream.doc>> <<Pengenalan1>> <<gambar saya(ROSMAZIHA)>>
        > <<kwn saya(FARIDAH)>> <<IRa Herba.doc>>
        >
        > REGENYE CUMA.......55gram RM15.90 botol kecik botol besar 125gram
        > RM30.00.ketahanan bergantung pada jumlah kite pakai.rasanye panas sekjap
        > je dalam 2-3 min.selain fungsi utk kuruskan badan boleh buat minyak panas
        > kalau kite salah urat dan sebagai.cara pembuangan lemak,buang air besar
        > dan kecik dan kentut utk buang angin.Berminat tak???tak rugi kalau kite
        > mencuba coz harga nye murah dan produk di jamin berkesan.insyaallah....
        > tlg forward pada kekwn kalau ada yg berminat bleh order terus dgn saya
        > 0193700488,21681168 ext 1877(ROSMAZIHA) ...... jika inginkan keterangan
        > lanjut call saya dulu.tak salah kalau kite mencuba kerana harganye dan
        > saya pasti berkesan.kerana ianya berkesan pada saya serta kwn2 saya dan
        > pastinye berkesan pada anda juga............
        > nie di antara kawan2 yg memberi testimoni.
        > ----------
        > From: Yati
        > Sent: 13/10/2004 8:03 AM
        > To: Rosmaziha Bt Hassan
        > Subject: Re:
        >
        > ok mmg ok. Tp lum abis lagi....berat yati dan turun 51kg.baru masuk 3
        > minggu pakai...mkn cam biasa itu yg best tu....nanti dah nak abis yati
        > order lagi ngan kak jie.....
        >
        >
        >
        > ----------
        > From: Wan Nur Saaraa Wan Manshol
        > Sent: 13/10/2004 8:03 AM
        > To: Rosmaziha Bt Hassan
        > Subject: Re:
        >
        >
        > Okey Kak,
        > Saaraa sebenarnye tak gemuk pun. Berat 53kg dan tinggi saaraa 163cm. Tapi
        > saaraa tak suke dgn peha saaraa yang agak besar ni. Jadi saaraa pun usaha
        > untuk cari krim yg boleh kecikkan bhgn tu aja.A'lilah,setalah dapat produk
        > akak tu,peha dah kecik sikit walaupun baru pakai dalam 2minggu.kecik dalam
        > 3cm. tapi baru 2 minggu. saaraa juga selalu lenguh kaki sebab banyak kena
        > berjalan setiap hari dan saaraa banyak angin dalam badan. tapi dgn krim
        > ini, a'lilah lega seme lenguh2 dan angin dalam bdn sara. Terima kasih kak.
        >
        >
        > ----------
        > From: norazwana
        > Sent: 11/10/2004 10:37 AM
        > To: Rosmaziha Bt Hassan
        > Subject: Re: Selesaikan masalah GEMUK anda!
        >
        >
        > aritu akak anta msg, takde kredit le nak reply...heheheh....
        > nampak mcm dah susut sket tp tak pueh ati lagik
        > le...
        > selagi bile angin tiup, perut ni pun nampak buncitnyer, selagi masa
        > berjalan, peha masih lagik berlaga...selagi itulah ku tidak akan berpuas
        > ati...cewah...
        > tak abis lg sebotol krim tu...
        > nak nak plak...tgh bercinta ni, malam bile dating je makan nasik...peh tu,
        > boom tido...hehehehehe
        >
        >
        > ----------
        > From: khairiza
        > Sent: 20/09/2004 11:33 AM
        > To: Rosmaziha Bt Hassan
        > Subject: testimoni
        >
        >
        > ada kwn yg dah pakai 2 -3 hari..depa cakap dah hilang 3inch!!! aku lum
        > pakai laie sbb dah kehabisan stok...
        > boleh lah..aku order lagi 5..yg besar...
        >
        >
        > ----------
        > From: Shahidah Shaharuddin
        > Sent: 29/09/2004 5:28 PM
        > To: /O=HLGROUP/OU=HLGS/CN=RECIPIENTS/CN=ROSMAZIHAB
        > Subject: FW: Selesaikan masalah KEGEMUKAN anda!
        >
        >
        > Mula2 dengar pasal produk ni saya mmg ambil lewa aje. Ye la.. dah
        > bermacam2 produk cuba, hampir nak putus asa. Tapi atas dasar kawan saya
        > cuba. Lagi pun harga tak mahal.   Masa saya baca 'SAPU SAJA! TANPA
        > DIET,TANPA SENAMAN & TANPA MAKAN UBAT', saya hanya tersenyum sinis dan
        > menyangka ini adalah hook line shj. Saya fikir, sedangkan produk2 yg
        > terkenal lain menyarankan kita berdiet dan bersenam selain dr ambil pil
        > kurus tu. Saya sudah ada 2 org anak. Jadi, faham2 aje la rupa perut saya.
        > Tebal dan menggeleber sedikit. Ada stretch mark lagi. Masa berat kurang
        > (masa ambil pil kurus) pun cuma berat kurang tetapi perut masih hodoh dan
        > tebal. Tetapi selepas sehari saya pakai mengikut aturan yg disarankan,
        > saya amat terkejut melihat perubahan yg nyata pd perut saya. Berat masih
        > sama tetapi keadaan perut saya sungguh firm. Seakan2 saya 'tummy-lift'
        > pulak. Betul.. lepas sehari, bukan seminggu.
        > Selepas tiga hari, adik saya menegur keadaan perut saya yg menurutnya
        > nampak 'kemas'. Dulu saya banyak spare tyre walau ketika berat turun. Lagi
        > satu, 5 hari sebelum saya gunakan produk ini, saya telah berurut. 10 hari
        > kemudian saya berurut lagi. Tukang urut pun terkejut melihat perubahan
        > perut saya. Bayangkan, itu baru 5 hari saya gunakan produk ini.
        > Sekarang suami saya pun menggunakannya. Lelaki lagi senang nampak
        > perubahannya sebab kadar metabolisme dia org ni tinggi. Anda mesti tak
        > percaya. Suami saya cuma mengambil masa 3 hari sahaja bg mendapatkan
        > completely flat tummy. Beliau bukan la gemuk tapi mmg boroi sikit.
        > Saya ni dah jual bermacam jenis produk. Tapi saya ni particular betul
        > tentang 'product worth buying'. Saya takkan jual produk yg menipu
        > pengguna. Kalau saya nampak tak berkesan, saya akan hentikan jualan
        > walaupun sudah melabur. Ini reflects reputation saya jugak. Tetapi dengan
        > produk ini, kami menerima repeat order yg luar biasa. Seronok bukan dpt
        > jual, tapi lebih seronok bila dpt sms dan call dr customer yg memuji
        > keberkesanan produk ini.
        > Cuba la dulu.. tak mahal pun.
        >
        >
        >
        >
        >
        This email, including any attachments, is confidential and for use only by
        intended recipient(s) for the purpose for which it has been sent. Its
        contents may be privileged and if you are not the intended recipient of this
        email, you must not use, disseminate, print or copy this email or any part
        of it or take any action in reliance on it. If you have received this email
        in error, please contact the sender immediately by return email or telephone
        and delete/destroy the message.

        We do not accept liability for any corruption, delay, interception or
        unauthorized amendment of the e-mail or their consequences.



        [Non-text portions of this message have been removed]
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.