Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Gunakan IT sepenuhnya

Expand Messages
  • zulkifli abdullah
    Maaf jika menganggu Salam sejahtera sahabat-sahabat sekelian. Samada saudara/saudari, abang/adik, pak cik/ mak cik, mengenali saya atau tidak, itu tidak
    Message 1 of 1 , Jun 4, 2002
      Maaf jika menganggu

      Salam sejahtera sahabat-sahabat sekelian. Samada saudara/saudari, abang/adik, pak cik/ mak cik, mengenali saya atau tidak, itu tidak penting, kerana di sini saya ingin tawarkan satu program yang boleh menambahkan pendapatan tuan/puan.Mungkin pada mulanya perolehan tuan/puan tidak seberapa tetapi jika sampai ke level 3 nanti, pulangan boleh mencapai ribuan ringgit.

      BACA DULU, LEPAS ITU FIKIRKAN

      Yang pentingnya, ianya tanpa modal dan mereka hanya meminta anda membaca (membuka) e-mail sahaja. tidak ada yuran, tidak ada senggaraan atau maintain apa-apa, tiada jualan dan belian apa-apa sekalipun. Ianya percuma (FREE) sepenuhnya.

      Macam mana cara menyertainya?

      1.Daftarkan nama anda di (FREE):

      http://hits4pay.com/members/index.cgi?zul135

      (Jika ianya tidak di link ke website sila copy dan paste di browser anda)

      2. Jawab e- mail pengesahan yang di hantar oleh hits4pay.

      3. Anda sudah menjadi ahli dan mula menerima e-mail yang di bayar setiap kali anda membukanya.

      4. Untuk melihat jumlah yang anda terima, sila lihat website yang diberikan kepada anda melalui e-mail pengesahan yang di hantar kepada anda.

      5. Seterusnya carilah downline anda untuk menambahkan lagi kutipan wang anda

      BERAPAKAH HARGA YG DI BAYAR SETIAP E-MAIL YANG DI BACA?

      6. Harga setiap e-mail yang di buka ialah USD 2 sen dan harga bagi downline anda baca pula ialah USD 1 sen.

      SEDIKIT? HANYA 2 SEN DAN 1 SEN SAHAJA?

      7. Konsepnya adalah seperti berikut: - Contoh anda menerima 3 e-mail sehari dan mencari 20 orang downline: Perkiraannya:-

      - 2 sen x 3 = 6 sen

      - 1 sen x 3 x 20 orang = 60 sen

      - 1 sen x 3 x (20 orang x 20 ornag) = 1,200 sen

      - JUMLAH = 1,200 + 60 + 6 = 1,266 atau USD 12.66 SEHARI

      8.SEBULAN BERAPA?

      USD 12.66 x 30 hari = USD 379.80 sebulan atau RM 1,443.24

      9. RM 1,443.24 SEBULAN SAPE NAK BAGI FREE SEGERALAH DAFTAR DI:

      http://hits4pay.com/members/index.cgi?zul135

      10. Cubalah, anda tak rugi apa-apa. Syaratnya jangan register duplicate akaun, kerana IP anda dapat di kesan dan dia orang tak akan bayar.

      11. Macam mana mereka bayar - Cek akan di hantar kepada alamat yang anda beri semasa mendaftar.

      APA SALAHNYA ANDA MENCUBA, HANYA SEMINIT SEHARI. ANDA TIDAK RUGI APA-APA.

      Usah percaya dengan benda-benda macam ni?

      12.Kenapa tidak, sedangkan ianya telah lama wujud dinegara-negara maju dan ini adalah salah satu cara mendapat faedah dari kemajuan ICT.

      13. Di US, setiap hari perniagaan seperti ini wujud. Kenapa pertumbuhannya sangat pesat? ini kerana ia mendapat sambutan yang menggalakan dan ramai yang menerima wang dari program ini. US sebuah negara yang menpunyai prinsip perundangan yang kuat pun ramai orang sertai dan percaya, mengapa kita di Malaysia tidak mengambil peluang ini. Hanya buka dan baca e-mail yang ada di mailbox tuan/puan.

      14. Adakah tuan/puan akan dihujani dengan e-mail yang entah dari mana-mana? TIDAK. Tuan/puan akan menerima hanya 2 atau 3 e-mail sehari dan semua e- mail tersebut tertulis tajuknya "this is a paid to read e-mail from hits4pay.com"

      15. Sekiranya tuan/puan menerima downline baru, tuan/puan akan menerima e-mail yang bertajuk "someone has signed up under you in hits4pay". Tidak banyak e-mail yang diterima, jadi tiada limpahan e-mail dalam mail box tuan/puan.

      ADAKAH SYARIKAT INI MENIPU?

      16.TIDAK. Kerana perniagaan yang dijalankan adalah perniagaan yang berpanjangan. Macam mana syarikat untung? Konsepnya lebih kurang begini:- Contohnya ada satu company yang ingin mengiklankan produknya supaya ramai orang yang akan melawat websitenya, dia buat perjanjian dengan hits4pay iaitu setiap orang yang melawat website tersebut melalui hits4pay, company tersebut akan bayar kepada hits4pay dan hits4pay akan bayar kepada kita yang mendaftar dengannya.Jadikan kita bukan sahaja dapat wang tapi dapat ilmu tentang barangan dan produk yang baru yang diiklankan. Seolah-olah kita tengok iklan TV, tapi kita dibayar untuk melihatnya.

      TEPUK DADA TANYA SELERA, BACA DAPAT DUIT DAFTARLAH:-

      http://hits4pay.com/members/index.cgi?zul135

      Sekian terima kasih, kerana membaca sampai habis coretan ini

      FREE Signup now and get $10 to start!
      http://hits4pay.com/members/index.cgi?zul135
      FREE Hits4pay membership will be profitable,
      enjoyable and a long term income generator for you

      KALAU TAK BERMINAT FORWARD KEPADA KEKAWAN TUAN/PUAN






      ---------------------------------
      Do You Yahoo!?
      Sign-up for Video Highlights of 2002 FIFA World Cup

      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.