Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Ny sæson - info - 3

Expand Messages
 • dkcct
  Jenx spørger ganske kort om det er meningen at man skal oprette sine player-rankings FØR draften, eller om det bare er hvis man vil være forberedt? Mit
  Message 1 of 2 , Oct 5, 2010
   Jenx spørger ganske kort om det er meningen at man skal oprette sine player-rankings FØR draften, eller om det bare er hvis man vil være forberedt?

   Mit ganske korte svar: Det er KUN hvis du vil være forberedt. Man kan jo aldrig vide hvem de andre drafter, og det gælder om at være med live, så man kan agere i forhold til udbuddet hver gang man skal vælge.

   Strategi:

   Husk at ALLE stat-kategorier er vigtige! Det gælder både når man drafter og i løbet af "kamp-ugen". Vi har f.eks. kategorierne "Penalty Minutes" og "Hits" som kan være med til at gøre nogle spillere attraktive, selv om de ikke scorer mange mål eller laver assists.

   Selv om nogle kategorier er sværere at "indhente" hvis modstanderen kommer foran (især målmænds shutouts), så gælder det om at have vundet flest kategorier når ugen er slut. Hvis man kommer håbløst bagud i én kategori, så kan man spekulere lidt i at satse på andre kategorier. F.eks. håbløst bagud på mål mens penalty-minutter ligger på vippen, så sørg for at få spillere på isen som kan vinde PIM-kategorien for dig.

   Tjek evt. "Player List" siden for stats fra sidste sæson (vælg 09-10 season (total)):

   http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495/players

   Målmænd er ret vigtige da 2 positioner udfylder 4 af de 11 stat-kategorier. Dvs. hvis man konsekvent klarer sig dårligt i 4/11 af kategorierne, så vinder man nok ikke mange opgør. Til sammenligning har man 15 positioner til at score i de resterende 7 kategorier, og der er dermed bedre plads til et par dårlige præstationer eller spillere som man satser lidt på.

   Vi skal alle vælge 23 spillere; dvs. 138 spillere i alt.
   "Draft Analysis" viser hvornår spillerne gennemsnitligt bliver draftet (man kan få vist top 50 for hver position):

   http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495/draftanalysis

   Det er selvfølgelig ingen garanti for at spillerne ryger i samme rækkefølge i vores liga!

   I selve "draft-vinduet" (som dukker op på liga-forsiden 30 minutter før draften) kan man også få vist de ting som ovenstående links henviser til. Jeg har dog altid "Player List" siden åben i baggrunden, så jeg hurtigt kan søge efter en spiller.

   En sidste ting som jeg vist har glemt: Man har 1½ minut til hvert pick. Hvis man ikke har valgt inden 1½ minut, så får man tildelt en spiller automatisk efter følgende kriterier: 1. Hvad man har sat i kø, 2. Egen ranking eller 3. Yahoo!'s ranking. Vær i øvrigt forberedt på at den spiller du lige har udset bliver snuppet foran næsen på dig!

   Afsluttende bemærkning:

   Jeg håber for det første ikke det virker alt for uoverskueligt. Det gælder i bund og grund om at vælge spillere som er bedre end modstanderens. Den afgørende forskel er Head-to-Head hvor man egentlig kan have en dårlig uge og stadigvæk vinde (hvis modstanderen bare er endnu dårligere).

   Jeg sidder klar kl. 18.00 og logger ind i "draft-vinduet" hurtigst muligt, når det dukker op på liga-forsiden:
   http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495

   Bemærk at der er live-chat i "draft-vinduet", så der er i hvert fald en lille halv time hvor jeg vil gøre mit bedste for at svare på eventuelle spørgsmål.

   Jeg håber I dukker op før 18.30, for det gælder altså om at være helt klar når draften begynder. Desuden vil det være rart at konstatere at alle er med/klar inden startskuddet lyder. Vel mødt.

   Mvh.
   Formanden aka 'da Commisioner
  • dan.ermose
   Halløj det havde vist været en fordel, hvis jeg havde kigget på disse hints fra formanden inden draften i går. Lidt mere research ville også have
   Message 2 of 2 , Oct 6, 2010
    Halløj
    det havde vist været en fordel, hvis jeg havde kigget på disse hints fra formanden inden draften i går. Lidt mere research ville også have forhindret, at jeg havde brugt krudt på at drafte Sheldon Souray, som ikke spiller i NHL i denne sæson...

    Men ak, sådan er det jo.

    Imorgen går det løs og jeg er lidt spændt på alt det nye!

    Mr. E

    --- In berserks@yahoogroups.com, "dkcct" <dkcct@...> wrote:
    >
    > Jenx spørger ganske kort om det er meningen at man skal oprette sine player-rankings FØR draften, eller om det bare er hvis man vil være forberedt?
    >
    > Mit ganske korte svar: Det er KUN hvis du vil være forberedt. Man kan jo aldrig vide hvem de andre drafter, og det gælder om at være med live, så man kan agere i forhold til udbuddet hver gang man skal vælge.
    >
    > Strategi:
    >
    > Husk at ALLE stat-kategorier er vigtige! Det gælder både når man drafter og i løbet af "kamp-ugen". Vi har f.eks. kategorierne "Penalty Minutes" og "Hits" som kan være med til at gøre nogle spillere attraktive, selv om de ikke scorer mange mål eller laver assists.
    >
    > Selv om nogle kategorier er sværere at "indhente" hvis modstanderen kommer foran (især målmænds shutouts), så gælder det om at have vundet flest kategorier når ugen er slut. Hvis man kommer håbløst bagud i én kategori, så kan man spekulere lidt i at satse på andre kategorier. F.eks. håbløst bagud på mål mens penalty-minutter ligger på vippen, så sørg for at få spillere på isen som kan vinde PIM-kategorien for dig.
    >
    > Tjek evt. "Player List" siden for stats fra sidste sæson (vælg 09-10 season (total)):
    >
    > http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495/players
    >
    > Målmænd er ret vigtige da 2 positioner udfylder 4 af de 11 stat-kategorier. Dvs. hvis man konsekvent klarer sig dårligt i 4/11 af kategorierne, så vinder man nok ikke mange opgør. Til sammenligning har man 15 positioner til at score i de resterende 7 kategorier, og der er dermed bedre plads til et par dårlige præstationer eller spillere som man satser lidt på.
    >
    > Vi skal alle vælge 23 spillere; dvs. 138 spillere i alt.
    > "Draft Analysis" viser hvornår spillerne gennemsnitligt bliver draftet (man kan få vist top 50 for hver position):
    >
    > http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495/draftanalysis
    >
    > Det er selvfølgelig ingen garanti for at spillerne ryger i samme rækkefølge i vores liga!
    >
    > I selve "draft-vinduet" (som dukker op på liga-forsiden 30 minutter før draften) kan man også få vist de ting som ovenstående links henviser til. Jeg har dog altid "Player List" siden åben i baggrunden, så jeg hurtigt kan søge efter en spiller.
    >
    > En sidste ting som jeg vist har glemt: Man har 1½ minut til hvert pick. Hvis man ikke har valgt inden 1½ minut, så får man tildelt en spiller automatisk efter følgende kriterier: 1. Hvad man har sat i kø, 2. Egen ranking eller 3. Yahoo!'s ranking. Vær i øvrigt forberedt på at den spiller du lige har udset bliver snuppet foran næsen på dig!
    >
    > Afsluttende bemærkning:
    >
    > Jeg håber for det første ikke det virker alt for uoverskueligt. Det gælder i bund og grund om at vælge spillere som er bedre end modstanderens. Den afgørende forskel er Head-to-Head hvor man egentlig kan have en dårlig uge og stadigvæk vinde (hvis modstanderen bare er endnu dårligere).
    >
    > Jeg sidder klar kl. 18.00 og logger ind i "draft-vinduet" hurtigst muligt, når det dukker op på liga-forsiden:
    > http://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/71495
    >
    > Bemærk at der er live-chat i "draft-vinduet", så der er i hvert fald en lille halv time hvor jeg vil gøre mit bedste for at svare på eventuelle spørgsmål.
    >
    > Jeg håber I dukker op før 18.30, for det gælder altså om at være helt klar når draften begynder. Desuden vil det være rart at konstatere at alle er med/klar inden startskuddet lyder. Vel mødt.
    >
    > Mvh.
    > Formanden aka 'da Commisioner
    >
   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.