Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Cursuri de limbi straine si examene internationale

Expand Messages
 • Bridge Oradea
  CENTRUL DE LIMBI STRAINE BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE va asteapta cu noi programe si examene internationale de limbi straine precum si cu multe reduceri
  Message 1 of 1 , Jan 27, 2012

   CENTRUL DE LIMBI STRAINE BRIDGE LANGUAGE STUDY HOUSE va asteapta cu noi programe si examene internationale de limbi straine precum si cu multe reduceri interesante la toate cele trei locatii ale centrului nostru: Cluj-NapocaOradea precum si la Satu-Mare.

    

   La centrul Bridge LSH abordăm orice limbă străină ca un mijloc de comunicare, iar predarea se face întotdeauna în limba ţintă. Limba străină învăţată este prezentată în contextul unor situaţii reale cu ajutorul şi îndrumarea oferită de profesorii noştrii pasionaţi.

   Cu metoda comunicativă veţi învăţa în primul rând cu ajutorul activităţilor de ascultare şi vorbire consolidate de exerciţii de scriere şi citire, iar gramatica se însuşeşte prin activităţile de comunicare. Această metodă implică multă interactivitate prin jocurile lingvistice şi alte activităţi menite să ajute la înţelegerea culturii şi mentalităţii limbii studiate.

   Profesorii noştrii folosesc tehnici de predare speciale care se adaptează fiecărui stil de învăţare şi menţin o balanţă între fluenţa şi acurateţea fiecărei nevoi în parte.

   OFERTA NOASTRA DE PROGRAME:

   1). CURSURI GENERALE pentru adulti
   Durata cursului (30 ore/6 saptamani)
   Limbile oferite: engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, rusa, maghiara si romana (ca a doua limba sau limba straina)

   Pret: - 260 RON/ persoana (grupa de 8-12 persoane)
            - 360 RON/ persoana (grupa 4-7 persoane)
            - 450 RON/ persoana (grupa 3 persoane)

   * Oferim reduceri semnificative pentru  someri, pensionari si clientilor fideli! 


   2). CURSURI PREGATITOARE pentru examenele Cambridge, IELTS, TOEFL, LCCI,ECL(engleza, germana,spaniola,italiana, maghiara,romana,rusa)

   Durata cursului: 25 ore/5 saptamani


   3). Examinari LCCI si ECL

   4). CURSURI DE COMUNICARE pentru copii

   Cursurile pentru copii se bazează pe foarte multe activităţi lingvistice, jocuri de comunicare, jocuri în care ei vor trebui să imite, să joace un anumit rol şi să comunice într-un context luat din viaţa de zi cu zi , fapt ce îi va ajuta să-şi construiască şi să-şi dezvolte încrederea în sine.

   Limbile oferite: engleza, germana, franceza,  spaniola, italiana, maghiara si romana (ca a doua limba sau limba straina)

   Pret: - 330 RON/ elev (grupa 5-10 copii)
            - 450 RON/elev (grupa 3-4 copii)


   Asteptam cu interes sa ne contactati:

   Bridge Language Study House

   Str. Teiului nr. 26(Asociatia Posticum)

   Tel: 0771 165 983

   e-mail:oradea@..., web: www.blsh.ro

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.