Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

"Fluxogenics: Flowing to Success" - Bruno Medicina Workshop - Vineri 1 Martie

Expand Messages
 • Brunus
  Atunci cand suntem relaxati, focalizati si determinati, intram intr-o stare mintala in care succesul este inevitabil. - Bruno Medicina Vineri 1 Martie, ore
  Message 1 of 1 , Feb 25, 2013
   "Atunci cand suntem relaxati, focalizati si determinati, intram intr-o stare mintala in care succesul este inevitabil." - Bruno Medicina

   Vineri 1 Martie, ore 12.00 - 14.00
   in cadrul evenimentului BodyMindSpiritFestival   Oricine a facut o activitate sportiva, in special arte martiale, a auzit vorbindu-se – si poate a si experimentat – asa zisa stare de flux. 
   Este o conditie psihofizica in care eficienta e maxima, concentrarea totala, iar rezultatele par sa vina fara nici un efort. 

   Ceea ce nu mi-am imaginat este ca starea de flux – combinata cu alte studii asupra constiintei si fizicii cuantice – ar putea pune bazele pentru ceva mult mai profund. 
   Da fapt, a fi in flux inseamna sa te gasesti in punctul zero al constiintei, sa experimentrezi libertatea absoluta ce deriva din concentrarea pe momentul prezent si din conexiunea globala cu mediul inconjurator. 
   Presupune activarea sincronicitatii, legii atractiei, activarea unor resurse a caror existenta nu o banuim si eliminarea unor obstacole cu care mintea noastra se boicoteaza continuu. 

   Va astept la aceast workshop, pentru a descoperi impreuna cum sa atingem aceasta stare speciala a mintii si cum sa o folosim in avantajul nostru.

   Inscrieti-va repede, locurile sunt limitate!

   Bruno

   PS Chestia asta cu "flow" o am in cap de mult; acum a devenit un sistem foarte bine pus la punct, cine vrea sa vada o prezentare de acum 5 ani poate observa diferenta


   si felul in care lucrurile evolueaza

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.