Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fwd: O oferta imposibil de refuzat: Sparge barierele! - Boardbreaking experience!

Expand Messages
 • Bogdan Grigore
  O experienta de autocunoastere si depasirea limitelor pe care v-o recomand: Boardbreaking ... From: Bruno Date: 2012/8/8 Subject: O
  Message 1 of 1 , Aug 7, 2012
  • 0 Attachment
   O experienta de autocunoastere si depasirea limitelor pe care v-o recomand: Boardbreaking


   ---------- Forwarded message ----------
   From: Bruno <bruno.medicina@...>
   Date: 2012/8/8
   Subject: O oferta imposibil de refuzat: Sparge barierele! - Boardbreaking experience!
   To:


   Va invit sa depasiti false limite si sa invatati cateva secrete despre vanzari: pretul este absolut exceptional pentru ca vreau sa ajut un prieten sa isi promoveze sistemul:


   la care bineinteles sunteti invitati sa va alaturati.

   (cine e pe Facebook poate gasi detalii aici: http://www.facebook.com/events/292170257557672/

   -----------------------------------------

   BOARDBREAKING EXPERIENCE!!! 
   SPARGE BARIERELE SI ATINGE UN NOU NIVEL IN VANZARI!!!

   Un seminar de exceptie, unde vor fi imbinate una dintre cele mai puternice tehnici motivationale (boardbreakingul) cu secretele vanzarii unui profesionist cu peste 35 de ani de experienta in domeniu, la nivel mondial.

   Bruno Medicina ne va invata, printre altele:

   - cum sa depistam imediat clientii cu potential!
   (Lucrul cel mai frustrant este sa pierzi timp cu clienti care, mai apoi, nu cumpara nimic. Invata cum sa ii recunosti pe cei care merita, dintre cei care nu merita.)

   - cum sa cream interes fara sa batem clientul la cap!
   (Mai ales in Romania, a ramas inca mentalitatea de "vanzare prin epuizarea clientului", cu rezultatul ca, mai apoi, toata lumea se fereste de noi. Daca ne reprofilam corect, vor fi clienti care ne vor cauta ei pe noi.)

   - cum sa identificam si sa satisfacem dorintele ascunse!
   (Fiecare dintre noi are mai multe motive pentru a face ceva si, de multe ori, dorintele ascunse care ne motiveaza nu le stim nici macar noi insine. Un vanzator care stie sa le recunoasca, va fi mereu in top.)

   - cum sa cream o echipa castigatoare!
   (Astazi, de unul singur, poti sa face mult prea putin fata de ceea ce iti doresti. Cu anumite tehnici de coaching, bine puse la punct, poti obtine de la colaboratorii tai rezultate la care nici nu ai indrazni sa visezi.)

   Si fiindca stim ca a cunoaste un lucru nu inseamna ca il si punem in aplicare, partea motivationala cu tehnicile de boardbreaking ne va furniza energia necesara pentru a aplica in teren ce am invatat.

   Daca, in aceasta perioada de criza, vrei sa iesi din multimea care se plange si sa fii in elita castigatoare, nu rata aceasta ocazie unica, rezervata - la un pret de exceptie! - Clientilor si Partenerilor SELF COACH SYSTEMS ROMANIA si invitatilor lor!

   _______________

   Acest seminar este o adevarata provocare: spargerea oricaror bariere mentale, impuse sau autoimpuse, prin experienta spargerii unei scanduri de lemn, de o grosime apreciabila, cu o singura lovitura cu mana!
   Toata lumea a vazut maestrii artelor martiale facand astfel de demonstratii si toata lumea crede ca e vorba de ceva rezervat doar unei mici elite de centuri negre, cu ani de antrenament in spate, care dovedesc atingerea unui nivel extraordinar de putere, viteza si concentrare.

   Nu este chiar asa!

   Sub indrumarea lui Bruno Medicina, o sa fii condus de la starea ta obisnuita, la o stare de flux, de control energetic si de maxima performanta!

   Invatand sa iti focalizezi mintea asupra rezultatelor si nu asupra obstacolelor, o sa fii ghidat, printr-o serie de exercitii si tehnici foarte eficiente, sa iti schimbi starea mentala normala intr-una de incredere si putere absoluta, care iti va permite sa treci dincolo de dogmele si credintele limitative care iti blocheaza calea spre succes.

   Evident, dincolo de satisfactia de moment, ceea ce este important e ca starea aceasta de performanta (starea de flux), va deveni pentru tine o resursa la care vei putea apela in orice moment in care obstacolele zilnice iti vor aparea in cale, impiedicadu-te sa iti atingi obiectivele.

   Dobandind aceste tehnici miraculoase de autocontrol, iti vei permite atingerea unor rezultate la care acum nici macar nu indraznesti sa visezi!

   Urmareste mai jos un video de prezentare a seminarului:   --
   Bogdan Grigore

   Trainer, Fotograf, Improvizator

   Blog Personal
   http://bogdangrigore.ro

   Blog de fotografii
   http://bogdanphotos.wordpress.com

   Improvizatie.ro
   http://improvizatie.ro

   Comunitatea de practica pe training
   http://trainingpractice.ro
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.