Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Esti student? Ai facut o cercetare, si esti mandru de ea? Noi iti spunem la ce ti-ar putea folosi...

Expand Messages
 • Dragos Mihai
  Te gandesti ca ar fi tare sa ai un articol publicat in EJOP? Daca nu, poate ca ti-ar placea sa apara pe www.psiho.eu / www.psiholife.ro / www.stiintaazi.ro
  Message 1 of 1 , May 2, 2009
  • 0 Attachment
   Te gandesti ca ar fi tare sa ai un articol publicat in EJOP? Daca nu, poate ca ti-ar placea sa apara pe  www.psiho.eu / www.psiholife.ro / www.stiintaazi.ro /www.psychologies.ro.

   Totusi, poate ca nu-ti place internetul. Dar ideea de a avea rezumatul cercetarii tale publicat intr-un volum scos de Editura Universitara te va multumi chiar si pe tine...

   Mai multe cuvinte nu isi au rostul. Nici alte efecte grafice. Daca cercetarea ta este printre cele mai tari, poate ajunge in toate sursele mentionate mai sus*. Doar de tine depinde!

   Inscrie-te intre 4 si 10 mai la Conferinta Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei, si daca esti selectat, vino pe 16-17 mai la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, si demonstreaza-ne ca n-ai stat degeaba in facultate!

   Pentru inscriere, trimite un rezumat de 1 pagina (max. 1,5) pe conf.pse@... pana la data de 10 mai. Trebuie sa mentionezi care au fost ipotezele, cum le-ai testat, la ce concluzie ai ajuns, si de ce e important studiul tau.

   Mai multe informatii vei gasi, incepand cu data de 4 mai, pe www.aspse.ro

   Ne poti contacta la:
   semida_cristina@...
   0727 576 538 sau 0755 052 000
   (Va raspunde Semida, coordonatoarea proiectului)

   *EJOP isi rezerva dreptul de a rezerva lucrarile pe care le publica. Pentru volum, va fi de asemenea o selectie. Pe siteurile mentionate, vor fi publicate toate abstractele participantilor.

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.