Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Fa-te auzit! ASPSE te invita sa participi la focus grupurile organizate de Precision Media

Expand Messages
 • Catalina Sirbu
  Compania Precision Media este interesata sa afle care sunt preocuparile studentului roman in momentul de fata. Acest interes vine din dorinta de a adapta
  Message 1 of 1 , Mar 1, 2009
  • 0 Attachment
   Compania Precision Media este interesata sa afle care sunt preocuparile studentului roman in momentul de fata. Acest interes vine din dorinta de a adapta produsele companiei la nevoile pietei. Tocmai pentru ca isi doresc sa vina in intampinarea nevoilor studentilor, cei din Precision Media organizeaza o serie de focus grupuri in marile centre universitare din tara. Numai aici veti avea ocazia sa va faceti auziti, sa va exprimati opiniile, sa va faceti cunoscute nevoile.
   Va asteptam joi, incepand cu ora 14:00 sau ora 17:00 sa luati parte la unul din cele 2 focus grupuri organizate de Precision Media pentru studentii din Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Focus grupurile vor avea loc in sediul Facultatii de Psihologie din Sos. Panduri, nr 90.
   Compania Precision Media are o experienta de peste 20 de ani pe piata de media internationala si de curand a sarbatorit 5 ani de prezenta si pe piata media din Romania. "Cu sloganul "The Power of Targeting", compania s-a impus pe piata autohtona. Precision Media si-a consolidat foarte repede pozitia de lider pe segmentul de piata 14-32 ani (urban, cu educatie superioara), fiind singura companie care ofera un pachet de comunicare integrata".
   Publicatiile aflate in portofoliul companiei sunt StudentMax, Agenda de Liceu, Agenda Universitara si Ambition. De asemenea, compania detine peste 1000 de unitati indoor in cele mai importante universitati din tara si este posesoare unei baze de date unice pe segmentul 14-32 ani(urban). Precision Media reprezinta 2.3 milioane absolventi de liceu sau facultate, 11% din totalul populatiei din Romania, piata in valoare de 1 miliard de euro.
   Va asteptam!

   Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0766425513
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.