Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [aprsisce] Development mode

Expand Messages
  • Thomas Hole
    I tried this but I still get the same message when I hit ctrl-0.
    Message 1 of 4 , May 21, 2013
      I tried this but I still get the same message when I hit ctrl-0.

      On May 21, 2013, at 8:39 PM, James Ewen <ve6srv@...> wrote:

       

      On Tue, May 21, 2013 at 6:44 PM, TW <kf6kyd@...> wrote:

      > I was trying to track satellites and when I hit ctrl-o I'm told this only works
      > in development mode. How do I get to development mode?

      Check the wiki...

      http://aprsisce.wikidot.com/doc:development-version

      --
      James
      VE6SRV


    • Lynn W Deffenbaugh (Mr)
      Did you have the client closed when you edited the XML file? Otherwise your edits will be lost when you restart. Lynn (D) - KJ4ERJ - Author of APRSISCE for
      Message 2 of 4 , May 21, 2013
        Did you have the client closed when you edited the XML file?  Otherwise your edits will be lost when you restart.

        Lynn (D) - KJ4ERJ - Author of APRSISCE for Windows Mobile and Win32

        On 5/21/2013 10:32 PM, Thomas Hole wrote:
        I tried this but I still get the same message when I hit ctrl-0.

        On May 21, 2013, at 8:39 PM, James Ewen <ve6srv@...> wrote:

         

        On Tue, May 21, 2013 at 6:44 PM, TW <kf6kyd@...> wrote:

        > I was trying to track satellites and when I hit ctrl-o I'm told this only works
        > in development mode. How do I get to development mode?

        Check the wiki...

        http://aprsisce.wikidot.com/doc:development-version

        --
        James
        VE6SRV



      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.