Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: APRSIS NOT POSTION NOT SHOWING WHEN mobile-partially resolved

Expand Messages
  • DAVID HOWIE
    Sorry for the scant infomation.I think I hve solved the problem in that the GPS was set to British National grid. Thanks for providing a great piece of
    Message 1 of 3 , Dec 23, 2011
      Sorry for the scant infomation.I think I hve solved the problem in that the GPS was set to British National grid.
      Thanks for providing a great piece of software.No doubt I have a lot more to learn.

      Thanks again.

      Dave G0GSJ

      --- In aprsisce@yahoogroups.com, "Lynn W Deffenbaugh (Mr)" <kj4erj@...> wrote:
      >
      > On 12/23/2011 8:08 AM, DAVID HOWIE wrote:
      > > My problem now my mobile positions are incorrect.My house postion and mobile postion are different even when the transmitter is in my home location.
      >
      > What callsign-SSIDs?
      >
      > Where are they showing?
      >
      > Where should they be showing relative to where they are?
      >
      > What software/hardware are each of them running?
      >
      > Lynn (D) - KJ4ERJ - Author of APRSISCE for Windows Mobile and Win32
      >
      > PS. Sorry, but "house" and "mobile" don't do much to tell me what to
      > look at and my memory barely makes it from the subject of an e-mail to
      > the signature line and if there's no callsigns or station IDs in
      > between, I end up completely lost and helpless.
      >
      >
      >
      > >
      > > Thanks for any help.
      > >
      > > Regards
      > >
      > > Dave
      > >
      > >
      > >
      > > ------------------------------------
      > >
      > > Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.