Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

280Re: Graphics card frustration and 1.1.1 - new member

Expand Messages
  • Thomas Tukker
    May 8, 2006
    • 0 Attachment
      For me 1.1.1 works great, no problems at all. My system is an older G5
      dual 2.0 with a X800XT 256mb card and 3.5GB of RAM.

      Best,

      Thomas

      --- In aperture@yahoogroups.com, "mickstringer" <mickstringer@...> wrote:
      >
      > Hi everyone. I joined the group today so hello.
      >
      > I've no doubt the subject of this post has been dealt with a lot but I
      > thought I would add my voice to the chorus of frustration.
      >
      > I have had a dual core G5 for 5 months and the lack of PCI express
      > upgrade graphics cards is behond a joke. At the time I bought the G5
      > (bought in part to run Aperture) the 6600 card was on the recommended
      > specification list (now removed) so the 7800GT didn't seem necessary. I
      > did opt for the 256mb version of the 6600 for a bit more future
      > proofing than the 128mb version.
      >
      > I am aware of the strangedogs flashed 7800GT but I am in the UK and
      > don't see why I should take the risk given that it is up to Apple to
      > sort this issue out. Also I have heard that 1.1 wasn't really optimised
      > for the 7800GT anyway. Any better in 1.1.1?
      >
      > I would like to know what people's experience is with the 1.1.1
      > upgrade. If anything it seems slower adjusting than 1.1. I have a Canon
      > 5D and shoot exclusively raw.
      >
      > I have a dual 2.0 G5 with 3GB memory. Aperture main library is on
      > second internal hard drive.
      >
      > Thanks for looking.
      >
      > Mick
      >
    • Show all 22 messages in this topic