Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Apache::ASP encounters with OpenBSD

Expand Messages
  • Peter Galbavy
    ... .asp ... Found this one. It is a Javascript issue. See http://www.webreference.com/dhtml/hiermenus/issues/ for a commentary. Basically, I have boxes
    Message 1 of 5 , Dec 10, 2002
      > 4. 'Missing' environment
      >
      > Maybe related to the SEGV above, but I am seeing occasional failures in
      .asp
      > files to see any environment or ASP objects. I have code that does this:
      >
      > <% if (!defined $r->path_info) { %>
      > No category chosen.
      > ...
      > <% } else { %>
      >
      > But the URL most DEFINITELY had PATH_INFO... the access_log entries say
      > so...
      > could be 1. and/or 2. above.

      Found this one. It is a Javascript issue. See
      http://www.webreference.com/dhtml/hiermenus/issues/ for a commentary.
      Basically, I have <td> boxes (enclosing href text) that use Javascript
      location.href to make the link work when you click anywhere in the cell.
      This results in the request NOT being treated as a referred link, but a new
      request.

      Time to turn cell links into graphics or text only...

      I didn't know this and I got bitten. Maybe this will help anyone looking
      through the mail archives.

      Peter


      ---------------------------------------------------------------------
      To unsubscribe, e-mail: asp-unsubscribe@...
      For additional commands, e-mail: asp-help@...
    • Peter Galbavy
      ... Let me rephrase that; I found one contributory reason. The missing path info appears to be related in some way to the SEGV problem. Will deal with this in
      Message 2 of 5 , Dec 10, 2002
        > Found this one. It is a Javascript issue. See

        Let me rephrase that; I found one contributory reason.

        The missing path info appears to be related in some way to the SEGV problem.
        Will deal with this in time :)

        Peter


        ---------------------------------------------------------------------
        To unsubscribe, e-mail: asp-unsubscribe@...
        For additional commands, e-mail: asp-help@...
      • Josh Chamas
        ... Yes, this should be fixed in the next release 2.51, which I will be posting shortly to CPAN ( next few days I m sure ). ... I have a possible fix for this,
        Message 3 of 5 , Dec 10, 2002
          Peter Galbavy wrote:
          >
          > Set-up is OpenBSD/i386 (both 3.2 and -current - Apache/1.3.27), mod_perl
          > 1.27 and Apache::ASP 2.49 with this one patch:
          >
          > --- ASP.pm.orig Fri Nov 22 13:12:02 2002
          > +++ ASP.pm Fri Nov 22 13:12:11 2002
          > @@ -537,7 +537,7 @@ sub FileId {
          > my @inode_stat = ();
          > if($self->{inode_names}) {
          > @inode_stat = stat($file);
          > - unless($inode_stat[0] && $inode_stat[1]) {
          > + unless($inode_stat[0] || $inode_stat[1]) {
          > @inode_stat = ();
          > }
          > }
          >
          >
          > What I am hoping for is any instances of people saying that this stuff
          > sounds familir or that it is fixed in next release :)
          >
          >

          Yes, this should be fixed in the next release 2.51, which I will
          be posting shortly to CPAN ( next few days I'm sure ).

          > The symptoms, indicating maybe one or maybe more problems;
          >
          > 1. I get many many instances of:
          >
          > Use of uninitialized value in split at
          > /usr/local/libdata/perl5/site_perl/Apache
          > /ASP/Response.pm line 938 during global destruction.
          >

          I have a possible fix for this, and I will send you my
          latest 2.51 dev version for you to test separately.

          >
          > 2. Quite a few:
          >
          > Use of uninitialized value in string eq at
          > /usr/local/libdata/perl5/site_perl/Ap
          > ache/ASP/Session.pm line 236 during global destruction.
          >

          I have just fixed this as well, to be sent to you shortly.

          > 3. SEGV:
          >
          > I am getting a number of:
          >
          > [Tue Dec 10 08:50:09 2002] [notice] child pid 161 exit signal Segmentation
          > fault
          > (11)
          >

          Hmmm... don't know what that is.

          > Haven't looked at the core files yet. Will do soon. Not much else to go on.
          >
          > 4. 'Missing' environment
          >
          > Maybe related to the SEGV above, but I am seeing occasional failures in .asp
          > files to see any environment or ASP objects. I have code that does this:
          >
          > <% if (!defined $r->path_info) { %>
          > No category chosen.
          > ...
          > <% } else { %>
          >
          > But the URL most DEFINITELY had PATH_INFO... the access_log entries say
          > so...

          I'm not sure what is happening here, but is worth looking into.

          Thanks for the bug reports.

          --Josh
          ________________________________________________________________
          Josh Chamas, Founder phone:925-552-0128
          Chamas Enterprises Inc. http://www.chamas.com
          NodeWorks Link Checking http://www.nodeworks.com


          ---------------------------------------------------------------------
          To unsubscribe, e-mail: asp-unsubscribe@...
          For additional commands, e-mail: asp-help@...
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.