Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
2330
Re: Migrate existing Apache::ASP code from mod_perl to mod_fcgid? ... I was aware of such efforts when I posted, but didn't mention the option since this third-party mod_perl work feels like a temporary solution. We don't
Warren Young
Dec 27, 2013
#2330
 
2329
Re: Migrate existing Apache::ASP code from mod_perl to mod_fcgid? Hi Warren! I am happy to look at helping get Apache::ASP to work under a new environment but it does seem that there is some progress on getting mod_perl to
Josh Chamas
Dec 27, 2013
#2329
 
2328
Migrate existing Apache::ASP code from mod_perl to mod_fcgid? mod_perl no longer builds against Apache 2.4[1]. Consequently, the RHEL 7 beta doesn't include it[2]. The claimed replacement is mod_fcgid, but as far as I
Warren Young
Dec 27, 2013
#2328
 
Fetching Sponsored Content...
2327
Re: Problem with Apache::ASP under Apache 2.4 The sourceforge is more current if I remember correctly (I was trying to participate in the project a year ago but eventually was not able to, hope I will have
Tsirkin Evgeny
Jul 11, 2013
#2327
 
2326
Re: Problem with Apache::ASP under Apache 2.4 Sorry for the misdirected reply. I have changed all reference from remote_ip to client_ip in the following Apache::ASP files on our system: Load.pm (1
Koebrick, Andrew (MNIT)
Jul 10, 2013
#2326
 
2325
Re: Problem with Apache::ASP under Apache 2.4 Please send replies to the mailing list, not direct to the one who replied to your post. ... So what happens if you change the reference on line 85 of
Warren Young
Jul 9, 2013
#2325
 
2324
Re: Problem with Apache::ASP under Apache 2.4 ... How have you made that determination? Here's the original Apache2::Connection API reference: https://perl.apache.org/docs/2.0/api/Apache2/Connection.html
Warren Young
Jul 9, 2013
#2324
 
2323
Problem with Apache::ASP under Apache 2.4 Howdy, I am attempting to upgrade our web server to use Apache 2.4, and the Apache::ASP is failing with this message: Can't locate object method "remote_ip"
Koebrick, Andrew (MNIT)
Jul 9, 2013
#2323
 
2322
Re: and now for something completely different... ... Thanks. There's a fresh svn checkout with a few bugs fixed at: http://public.arx.net/~thanos/geany-0.18-218-asp-perl.tar.xz I'll try to keep it reasonably
Thanos Chatziathanassiou
Dec 7, 2012
#2322
 
2321
Tsirkin Evgeny
Nov 21, 2012
#2321
 
2320
and now for something completely different... I shipped an apache-asp based project to a (new) client who was at a bit of a loss when reviewing the source. Since few people can really use vi the way it's
Thanos Chatziathanassiou
Nov 21, 2012
#2320
 
2319
Re: Output character encoding ... This answer by Tom Christiansen (yes, the guy who wrote that one book) may shed some light: http://goo.gl/miOFU Here I thought all the Unicode tweaks after
Warren Young
Jul 2, 2012
#2319
 
2318
Re: Output character encoding Thanks very much Josh for investigating this - it saved me some time narrowing down the issue. Even still, I did spend quite a lot of time working out a
Arnon Weinberg
Jun 14, 2012
#2318
 
2317
Re: Output character encoding Apologies Arnon, I got your original message with the problem description after I had sent mine... ... That rang a bell for me: Read the section ``The UTF8
Thanos Chatziathanassiou
Jun 6, 2012
#2317
 
2316
Re: Output character encoding ... Hi Arnon, All, I have gone over the thread and been stumped on this for a while. Bottom line it looks like Apache::ASP does not play well with Encode, and
Josh Chamas
Jun 5, 2012
#2316
 
Fetching Sponsored Content...
2315
Re: Output character encoding ... Er, not sure how I can be more specific - the test cases are provided in my initial post (http://www.mail-archive.com/asp%40perl.apache.org/msg02662.html),
Arnon Weinberg
Jun 5, 2012
#2315
 
2314
Re: Output character encoding ... Could you be a bit more specific on this ? I've built many a site in international character sets and using Apache::ASP for well over decade, so I can tell
Thanos Chatziathanassiou
Jun 5, 2012
#2314
 
2313
Re: Output character encoding ... With my test cases (provided) I have carefully narrowed down the inconsistency to Apache::ASP, since everything else is either not applicable or the same.
Arnon Weinberg
Jun 5, 2012
#2313
 
2312
Re: Output character encoding ... There are several places where you set this, not just one, and they all have to agree to guarantee correct output: DB -> back end -> Apache -> HTML ->
Warren Young
Jun 5, 2012
#2312
 
2311
Output character encoding How can I set the output character encoding of Apache::ASP output? Regular perl/CGI output defaults to ISO-8859-1 encoding, and may be easily modified using
Arnon Weinberg
Jun 5, 2012
#2311
 
2310
Include() vs. TrapInclude() Just thought I'd post this for anyone else that might run into a similar situation... The documentation seems to suggest that Include() and TrapInclude() are
Arnon Weinberg
Apr 30, 2012
#2310
 
2309
Re: Apache::ASP session clustering in progress ... No, but it's nice to know that I won't have to rewrite my web app in Erlang if we ever need to scale horizontally. Thanks. :) ... To unsubscribe, e-mail:
Warren Young
Mar 2, 2012
#2309
 
2308
Apache::ASP session clustering in progress Hi All, Now that we are re-engaging on development of Apache::ASP, just to point out that we are working on web session clustering via Apache::Session style
Josh Chamas
Mar 2, 2012
#2308
 
2307
Replay: Apache-ASP 2.62 Released Hi All, We have some good news here! Greg Youngblood has been promoted to be co-maintainer of Apache::ASP, and has publishing rights for CPAN/PAUSE. The
Josh Chamas
Feb 21, 2012
#2307
 
2306
Re: Apache-ASP on SourceForge Good news. :) ... To unsubscribe, e-mail: asp-unsubscribe@... For additional commands, e-mail: asp-help@...
Gregory Youngblood
Feb 9, 2012
#2306
 
2305
Re: Apache-ASP on SourceForge Its been trouble since yesterday... Looks like hosting company that held apache-asp.org etc lost their server, so will be completing switch of systems today
Josh Chamas
Feb 7, 2012
#2305
 
2304
Re: Apache-ASP on SourceForge ... No need, I think the information stored therein was pretty much beautified POD. ... Great. now chamas.com seems to have disappeared as well. ... Στις
Thanos Chatziathanassiou
Feb 7, 2012
#2304
 
Fetching Sponsored Content...
2303
Re: POST not working I am not sure ,but it looks like BinaryRead will just read STDIN/mod_perl buffer entirely into internal buffer .While getting multipart/form-data a CGI object
Tsirkin Evgeny
Feb 7, 2012
#2303
 
2302
Re: POST not working Thanks for this, ran into the same issue, and that fix worked perfectly. Note: This affects forms processed using CGI that are submitted with method="post" and
Arnon Weinberg
Feb 6, 2012
#2302
 
2301
Re: POST not working I found a solution by adding "PerlSetVar RequestBinaryRead Off" to my apache config.
Sterpu Victor
Jan 15, 2012
#2301
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 30 of total 2,330 messages