Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Participa la Conferinta "Leadership-Puterea Inteligentei Emotionale" cu Daniel Goleman

Expand Messages
 • Sorin Peligrad
    Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul?  Un singur
  Message 1 of 1 , Aug 1, 2013

    
   Ce au in comun Google, TED, Dalai Lama, World Economic Forum, Harvard Business Review, New York Times, Inteligenta Emotionala si Leadershipul?  Un singur om: Daniel Goleman.
   Echipa Impact Events recomanda un eveniment de impact! Foloseste codul impactevents pentru a beneficia de intreaga noastra oferta la inscriere.
   "Parintele" inteligentei emotionale (EQ) - Daniel Goleman va veni in Romania pe data de 25 septembrie la invitația companiei Extreme Training pentru a conferenția despre rolul Inteligenței Emoționale în Leadership. Evenimentul se va desfășura la București, Hotel Intercontinental și va oferi audienței o zi memorabilă în prezența celui care a revoluționat domeniul psihologiei prin contribuția științifică adusă conceptului de Inteligență Emoțională.
   Liderii trebuie sa aibă o “inspiraţie” specială pentru a-şi putea îndeplini scopul şi atribuţiile într-un astfel de post. Aflați cum puteți deveni inspirați, cum puteți determina succesul unei organizaţii şi buna desfăşurare a activităţii acesteia rezervându-vă locul la eveniment: http://goleman.traininguri.ro/inscriere/.

   Foloseste codul de inscriere impactevents pentru a beneficia din plin de intalnirea cu acest titan la gandirii strategice emotionale.
   Descrierea completa a evenimentului o gasiti  AICI
   Beneficiati de un CUPON DE DISCOUNT in valoare de 150 euro la inscriere, tot ce aveti de facut este sa introduceti codul pentru discount care este impactevents.
   Acest discount este valabil pana la 31 august 2013.
   Alege acum aceasta oferta limitata!
   Un eveniment de impact!

   Cu stima

   Sorin Peligrad
   Trainer & Coach
   mobil: 0730.830.760 
   e-mail: peligradsorin@...
   web page: www.impact-events.ro
              

   Like&Share if you Like! *;) winking  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.