Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Reamintire: Curs Reiki in Bucuresti, intre 08 -09 decembrie 2012 si Cartea “REIKI - Unive rsul te iubeste” de Simon Eniko

Expand Messages
 • ane-mary ormenisan
  ... La Multi Ani Romania! Servus tuturor. Va retrimitem invitatia la curs, cu rugamintea sa o dati mai departe; a trecut ceva timp de cand am anuntat initial
  Message 1 of 1 , Dec 1, 2012
  • 1 Attachment
  • 37 KB
  ----- Forwarded Message -----

  La Multi Ani Romania!


  Servus tuturor.

  Va retrimitem invitatia la curs, cu rugamintea sa o dati mai departe; a trecut ceva timp de cand am anuntat initial data cursului si intre timp cu siguranta ca s-a clarificat agenda pe week-endul urmator. Multumim frumos!

  un zambet,
  Catalina & Ovidiu

  --- On Tue, 10/30/12, Catalina Ratiu <catalina.ratiu@...> wrote:

  From: Catalina Ratiu <catalina.ratiu@...>
  Subject: Invitatie curs Reiki in Bucuresti, 08-09 decembrie 2012
  To: "Reikitraditional Blog" <reikitraditional@...>
  Date: Tuesday, October 30, 2012, 11:35 PM

  Servus tuturor.

  Va invitam la curs. :)
  Stiti deja: reparticiparea este gratuita, fie ca vreti sa participati la tot cursul sau doar la partea de repetare a exercitiilor, asa cum am specificat mai jos.

  Costul cursului de gradul II este 270 lei si include: suportul de curs, diploma recunoscuta international, cartea "REIKI - Universul te iubeste" - Simon Eniko, coffee break


  Va rugam sa transmiteti invitatia tuturor celor care ar putea fi interesati. Multumim.

  Va dorim ca pe acest final de an tumultuos sa va mearga din plin, de la foarte bine in sus, in toate planurile existentei voastre.

  un zambet,
  Catalina si Ovidiu

  BUCURESTI
  Usui Shiki Ryoho – Gradul I

   
  08 si 09 decembrie 2012: sambata 10:00 -15:00, duminica 10:00 -14:00.
  Dupa-amiaza (sambata 16:00 -21:00, duminica 15:00 -19:00) va fi cursul de gradul II, pentru practicanti Reiki cu o practica de minim 2 luni.
  Urmatorul curs va avea loc pe 09-10 martie 2013.
   
  Practica Reiki gratuita si repetarea exercitiilor Reiki, 09 decembrie, duminica:
              - gradul I: 12:30 – 15:00
              - gradul II: 17:00 – 19:00
   
  La finalul cursului, participantii vor putea folosi Reiki, facand energizari atat pentru ei insisi cat si pentru cei din jurul lor, ori de cate ori au nevoie. Participarea la cursul Reiki faciliteaza initierea unui proces de echilibrare si vindecare profunda si de durata.
   
  Profesori:
  Catalina Ratiu (8 ani experienta cu Reiki, membru fondator al Asociatiei Reiki Usui)
  Ovidiu Ratiu (7 ani experienta cu Reiki, membru in Asociatia Reiki Usui)
   
  Cost: 250 ron (gratuit pentru copii pana la 14 ani)
  Costul cursului de gradul I include: suportul de curs, diploma recunoscuta international, cartea "REIKI prin 100+ intrebari si raspunsuri" - Laxmi Paula Horan, coffee break.
   
  Inscriere: 0721.374.050 - Catalina Ratiu ori 0722.641.728 - Ovidiu Ratiu sau reikitraditional@.... Mai multe informatii despre Reiki pe reikitraditional.ablog.ro. Participarea este posibila doar cu inscriere prealabila.
   
  Adresa: Hotel Razvan, Sala Verbum, Calea Calarasilor nr. 159, sector 3 , Bucuresti, www.hotelrazvan.com
   
  Despre REIKI traditional:
  REIKI este o tehnica energetica japoneza care ajuta la dezvoltarea personalitatii si la echilibrarea in planul fizic, emotional, spiritual, cu ajutorul Energiei Universale/ Vitale. Tehnica Reiki este sigura si non-invaziva, completeaza cu succes tehnicile manuale (masaj, reflexoterapie, presopunctura) si poate fi aplicata in paralel cu tratamentul medical. Metoda Reiki este simpla, se invata si se practica usor.
   
  Beneficiile Reiki:
  Reiki se foloseste cu succes in Occident in spitale, in salile de urgenta si operatii, in pediatrie, ginecologie, oncologie etc., deoarece accelereaza capacitatea de refacere a organismului, reduce anxietatea, durerea si ajuta la obtinerea si mentinerea unei stari de echilibru si relaxare.
  Alte beneficii Reiki: stimularea benefica a functiilor organismului, intensificarea eliminarii toxinelor din corp, reducerea durerilor, depasirea situatiilor psihice dificile, a starilor de stres si de frica, dezvoltarea creativitatii si intuitiei prin echilibrarea celor doua emisfere ale creierului, echilibrarea energetica a corpului.
   
  Energia Reiki este intotdeauna atrasa atunci cand avem nevoie si actioneaza acolo unde este necesara. Nu are contraindicatii si nu exista pericol de supraincarcare sau subincarcare energetica.
  Reiki este o tehnica fara constrangeri, care ne reda libertatea de a fi noi insine. Nu are interdictii, conditii sau dogme, poate accepta orice mod de a vedea lumea, poate fi practicat de catre oricine indiferent de sex, religie, statut social sau nivel de pregatire profesionala.
   
  Usor de practicat de catre persoanele cu agenda plina si cu putin timp personal!
  Foarte important: practicarea Reiki nu aduce modificari programului nostru zilnic si asa foarte aglomerat. Avem nevoie doar de cateva minute sa ne energizam si putem sa o facem oriunde: acasa, in masina, in mijlocul de transport in comun, la birou, la cinema... DEOARECE AVEM NEVOIE DOAR DE MAINILE NOASTRE proprii si de intentia de a ne energiza.
   

  Comanda cartea “REIKI - Universul te iubeste” de Simon Eniko

  Aparuta in septembrie 2012, cartea este un manual de lucru pentru practicantii Reiki si o sursa de informatie reala si verificata despre Reiki, cu multe exemple si idei de solutionare a provocarilor din viata noastra de zi cu zi. Este o carte scrisa cu sufletul, din prisma celor 18 ani de experienta cu Reiki (si nu numai) ai autoarei, pe baza intrebarilor cursantilor si practicantilor de Reiki din Romania.

  Daca nu practicati Reiki, in carte gasiti sugestii si exemple care va vor ajuta sa va gasiti propriul drum catre o stare mai buna de sanatate, de echilibru, implinire si fericire. Veti gasi raspunsuri la intrebari legate de corpul energetic al omului, de tehnicile energetice in general, la intrebari legate de provocari importante precum vindecarea destinului/karmei, eliberarea de sentimentele de vinovatie, eliberarea de frici, eliberarea de stres si de presiunea timpului, dezvoltarea respectului de sine si integrarea egoului, in acest sens cartea fiind un ghid pe drumul dezvoltarii spirituale.

  Cartea are 192 pagini, format 23x17cm.
  Cost: 40 lei + 7 lei transport
   
   Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.