Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Rorschach - Perioada promotionala suplimentata

Expand Messages
 • FPSE 2008
  Evaluare Psihodiagnostica prin Testul Rorschach al Petelor de Cerneala UPDATE: Perioada promotionala este valabila si in intervalul 1-15.07.2012. Testul
  Message 1 of 2 , Jul 1 10:20 AM
  • 0 Attachment

   Evaluare Psihodiagnostica prin Testul Rorschach al Petelor de Cerneala


   UPDATE: Perioada promotionala este valabila si in intervalul 1-15.07.2012.

   Testul Rorschach al Petelor de Cerneala reprezinta la nivel international cel de-al doilea test psihodiagnostic (alaturi de Minnesota Multiphasic Personality Inventory – MMPI)  utilizat in mediul judiciar (conform  http://www.rorschachinkblottest.com/), datorita multitudinii de informatii pe care le furnizeaza in consolidarea profilului de personalitate si functionare psiho-dinamica a subiectilor.

   Desi controversat, testul Rorschach reuseste sa “convinga” din ce in ce mai multi clinicieni sa il utilizeze si din ce in ce mai multi oameni solicita testarea in scop personal, de auto-cunoastere, independent de cadrul juridic sau medical, iar psihoterapeutii il integreaza in elementele de ghidare a proceselor terapeutice.

   Centrul Roman de Psihologie faciliteaza accesul celor ce isi doresc sa beneficieze de alcatuirea unui profil de personalitate in baza testului Rorschach al Petelor de Cerneala si de aceea, in perioada 1-15.06.2012 va practica un tarif redus cu peste 77% pentru acest tip de evaluare proiectiva.

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.