Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Invitatie la seminarul PCM intitulat Comunicarea eficienta in afaceri!

Expand Messages
 • ane-mary ormenisan
  Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!   Dr. Taibi Kahler   EchipaLifelong Learning Solutionsva invita sa participati la
  Message 1 of 1 , May 1, 2012


   "Daca vrei ca ceilalti sa te asculte, vorbeste-le pe limba lor!"
    
   Dr. Taibi Kahler
    
   Echipa Lifelong Learning Solutions va invita sa participati la seminarul PCM® intitulatComunicarea eficienta in afaceri(3 zile cu program intensiv de studiu si practica intre 9,00 - 17,30) in perioada 25-27 mai 2012, in Bucuresti. Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 17 mai 2012.
    
    
   Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.
    

   Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu succes imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile pe care doriti sa le intreprindeti!
    

   In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii, folosit astazi atat in recrutarea si selectarea personalului de la NASA, cat si in trainingul dedicat pregatirii misiunilor speciale!


   Acest tip de seminar este recunoscut international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”, a caror desfasurare simultana va incepe chiar pe 28 mai 2012 (http://www.process-communication.ro/)!
    

   Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale - coach-ilor, medicilor, membrilor ARAT, profesorilor, psihologilor, specialistilor in marketing si resurse umane, trainerilor, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor - pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 25% un numar de 6 locuri in fiecare sesiune.
    

   Traineri certificati PCM®: Ane-Mary ORMENISAN si Anca COMAN
   Numarul de locuri disponibile: 16.

   Locatia: Seminarul va fi gazduit de Facultatea de Sociologie-Psihologie a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Adresa: Bd. Basarabia nr. 256, sector 3. (Vis-a-vis de statia de metrou “Republica”, la cca 150m distanta.)
    
   Taxa de participare: 400Euro (+TVA) – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual de personalitate, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, doua pauze pentru cafea si masa de pranz pe parcursul fiecareia dintre cele trei  zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.
    
    
   Reduceri suplimentare:

   • 8% din valoarea taxei de participare se ofera pentru doua sau trei persoane inscrise din aceeasi organizatie. (Nu se aplica in cazul locurilor partial finantate.)

    
   Foarte important de retinut:

   Orice persoana care doreste sa intre in posesia profilului individual de personalitate (fara a fi conditionata de participarea la vreun curs) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 115Euro (+TVA). Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele, onorariul acestuia pentru un prim set de clarificari (oferite pe Skype) fiind inclus in pret. 
    
    
   Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta-in-afaceri 


   Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise
    
    
   Pentru a ne solicita orice alte informatii suplimentare sau pentru a beneficia de oferta noastra in sistemul in house, companiile interesate sunt rugate sa ne contacteze pe adresa de e-mail office@...
    
    
   Va asteptam cu drag!


  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.