Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Cadou de la Ideile Lui Adi.ro

Expand Messages
 • popescu adrian
    Salut! Bine te regasesc! Iata un super cadou pentru tine de sarbatori, cu reducere!! Din 10 Octombrie, Ideile Lui Adi iti ofera 3 dintre cele mai bune carti
  Message 1 of 1 , Dec 3, 2011
    
   Salut!
   Bine te regasesc! Iata un super cadou pentru tine de sarbatori, cu reducere!!
   Din 10 Octombrie, Ideile Lui Adi iti ofera 3 dintre cele mai bune carti de management in format audio.

   Preturi promotionale in limita stocului disponibil!

   Sase palarii ganditoare de Edward de Bono
   3 CD-uri
   De la elevii de liceu la presedintii unor marii companii, milioane de oameni din intreaga lume folosesc de peste doua decenii o metoda inedita de gandire creativa: Sase palarii ganditoare! Acest amuzant joc de roluri ne propune sa impartim felul in care gandim in sase categorii – fiecare simbolizata de o palarie de alta culoare. Vom analiza de fiecare data ce palarie purtam in acel moment. Apoi vom purta pe rand, deliberat, fiecare dintre celelalte palarii, pentru a parcurge intregul spectru al gandirii.

   Ce obtinem? O privire clara si un raspuns ferm la fiecare dintre problemele noastre. Vom observa aproape imediat ca intalnirile vor dura mai putin, proiectele vor ajunge mai repede de pe hartie in realitate, conflictele vor deveni conversatii utile, iar purtatorul palariilor va avea mereu un zambet optimist pe chip.

   Cartea Sase palarii ganditoare vrea sa separe activitatea de a gandi, a organiza si a lua decizii in 6 perspective diferite pe care autorul le numeste palarii ganditoare.

   Pret promotional
   Preț normal: 40,50 lei
   Pret special: 30,00 lei

   Comanda acum cele 3 volume sase palarii ganditoare la un pret promotinal: 30 Lei
   Dezvoltare personala
   Stiinta de a deveni bogat de Wallace D. Wattles
   2 CD
   A fi bogat nu depinde de mediul în care trăieşti, ci este rezultatul unui anumit mod de a acţiona. Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ceea ce facem, cum arătăm, ce anume spunem şi cum o spunem.

   Stiinta imbogatirii este o carte clasica a dezvoltarii personale, publicata in 1910. Acumularea de avere nu este o intamplare, ci este rezultatul unui proces bine pus la punct, in care legile si regulile, daca sunt incalcate din nestiinta, vor duce la saracie. Pe de alta parte, prin crearea cauzelor care duc la generarea averii, vei putea culege si rezultatele lor.
   “Mergi cu valul in loc sa inoti impotriva lui”; “Dreptul de a fi bogat”; “Monopolizarea oportunitatilor” sau “Cum sa-i atragi pe cei bogati” sunt doar cateva dintre titlurile capitolelor din aceasta carte minunata.

   Pret promotional
   Preț normal: 30,50 lei
   Pret special: 20,00 lei

   Comanda acum cele 2 volume stiinta de a deveni bogat la un pret promotinal: 20 Lei
   Dezvoltare personala
   Cine mi-a luat cascavalul de Spencer Johnson
   2 CD-uri
   Inca de la aparitia sa in 1998, Cine mi-a luat cascavalul? se numara printre primele zece cele mai citite carti din lume.

   Cine mi-a luat Caşcavalul? este o poveste despre schimbarea ce are loc într-un “Labirint”. “Caşcavalul” reprezinta metafora pentru tot ceea ce dorim să avem în viaţă, fie că e vorba de o slujbă, de o relaţie cu cineva, de bani, de o casă mare, de libertate, de sănătate, de recunoaştere din partea celorlalţi, de pace spirituală sau chiar de activităţi precum jogging-ul sau golful.
   Fiecare dintre noi are o idee proprie despre cum arată Caşcavalul, şi îl căutăm deoarece credem că ne va face fericiţi. Dacă-l obţinem, deseori devenim ataşaţi de el. Iar dacă îl pierdem sau ni-l ia cineva, acest lucru ne poate traumatiza.”Labirintul” poate fi locul în care lucrezi, comunitatea în care trăieşti sau relaţiile pe care le ai în viaţă.

   Credeţi sau nu, această mică povestire a salvat cariere, căsătorii şi vieţi!

   Pret promotional
   Preț normal: 30,50 lei
   Pret special: 20,00 lei

   Comanda acum cele 2 volume cine mi-a luat cascavalul? la un pret promotinal: 20 Lei
   Dezvoltare personala
   Trimiteti un mail cu comanda Dumneavoastra, care sa contina materialele dorite, numele si prenumele, adresa de expediere si un numar de telefon, pentru a va anunta de trimiterea coletului.

   Comenzile vor fi onorate in limita stocurilor disponibile, dupa principiul: “primul venit, primul servit”.

   Achitarea contravalorii pachetului si a taxelor postale aferente o veti face ramburs, la primirea coletului.

   Atentie!
   Oferta este valabila pana la lichidarea stocurilor existente!

   VA DORIM MULT SUCCES SI VA PROMITEM CA NE VOM STRADUI SA VA OFERIM SI IN CONTINUARE MATERIALE EDUCATIONALE DE CEA MAI INALTA CALITATE, LA PRETURI CAT MAI ACCESIBILE!


   Cu respect si consideratie,
   Echipa Ideile Lui Adi
   Motivatie!

   Dezvoltare personala si profesionala
   Vizitati si paginile de social media:
   Comanda dvs. va fi expediata prin Posta la adresa indicata in e-mail. Colet postal cu plata ramburs
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.