Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

E-practica

Expand Messages
 • Antonia
  Dorind sa economisim timpul dvs. si raspunzand si solicitarilor colegilor aflati in alta localitate, va oferim sistemul de E-PRACTICA PSIHOLOGICA, accesibil
  Message 1 of 3 , Nov 1, 2011

   Dorind sa economisim timpul dvs. si raspunzand si solicitarilor colegilor aflati in alta localitate, va oferim sistemul de E-PRACTICA PSIHOLOGICA, accesibil acum direct online la cursuri.psiforum.ro!

   Va oferim cursuri in domeniul psihologiei generale, clinice, muncii, sigurantei nationale si cursuri aplicative, adresandu-ne atat studentilor, cat si absolventilor sau masteranzilor, cu eliberarea unui certificat de participare.

   Cursurile pot conta pentru practica de specialitate in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Isacu Antonia-Carla in sistem de E-practica (practica in sistem electronic), un curs echivaland cu 5 ore de practica, eliberandu-se adeverinta de practica in acest sens.

   Nu se acorda credite CPR/ puncte EMC.
   Cursurile pot fi achizitionate prin doua metode de plata:
   - plata prin card: pret 10 Euro la cursul din ziua respectiva.
   - plata prin SMS: 10 Euro + TVA, urmand indicatiile de achitare din pagina de plata.

   Pentru metoda de plata prin SMS, va recomandam sa achitati fiecare curs individual.
   Dupa achizitionarea cursului, va rugam sa ne trimiteti un mail la office@... cu numele dvs. complet, adresa de corespondenta si denumirea cursului achizitionat, pentru a va putea expedia Certificatul de participare.
   Pentru eventualele neclaritati sau informatii suplimentare, va invitam sa ne scrieti la office@.... Va oferim consultanta pe e-mail pentru cursurile achizitionate si consultanta pentru practica de specialitate.

   Va asteptam la cursuri.psiforum.ro!

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.