Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

7974Fwd: Voluntar pentru copiii supradotati

Expand Messages
 • Monica Gheorghiu
  Sep 20, 2013


    

    

    

   Fara un mediu special de hranire a abilitatilor inalte, care sa ii incurajeze si sa ii impulsioneze, copiii supradotati nu se pot dezvolta!

   “Tot ceea ce este valoros intr-o societate umana depinde de oportunitatea acordata individului de a se dezvolta. Tot ceea ce este grandios si plin de inspiratie este creat de individul ce poate lucra in largul sau.”—Albert Einstein.

    

   Fii voluntar!
   Centrul Gifted Education pentru copii supradotati invita persoane interesate de voluntariat pentru sustinerea copiilor cu abilitati inalte intr-un program unic si fara precedent la nivel national dedicat in exclusivitate lor: Gifted Foundation Program, pentru copii supradotati 7-9 ani. Dorim sa avem alaturi de noi oameni dedicati meseriei lor, dornici de a invata si de a ii sustine cu maximum de competenta pe acesti copii pentru o dezvoltare personala armonioasa, intr-un program de educatie diferentiata axata pe dezvoltarea inteligentelor multiple si a abilitatilor lor naturale conform cu Legea 17/2007,  Legea 1/2011 si toate recomandarile europene si internationale cu privire la sustinerea copiilor cu abilitati inalte pentru o educatie la nivelul abilitatilor lor.

   Pe cine cautam?
   Avem nevoie de 3 Asistenti Training, part-time (intre 3-6 ore pe saptamana).
   Student, absolvent, masterand. Persoana echilibrata, toleranta, diplomata, cu abilitati de comunicare extrem de bune, foarte bine motivata de lucrul cu copiii cu abilitati inalte. Dornica sa invete mult si sa ofere din energia sa pentru a-i sustine pe copii sa aiba o dezvoltare armonioasa. Motivatia reala de a se dezvolta personal este foarte importanta.

   Atributii:
   * raspunde pentru buna desfasurare a cursurilor
   * verifica indeplinerea cerintelor trainerului si acoperirea necesarului de resurse logistice si de audio-visuals in sala
   * sustine ice-brakere si energizere la activitati de grup dinamizand grupul
   *se ocupa de respectarea regulilor asumate si implementeaza gesturile de atentionare si triggerele atitudinale (Whole Brain Teaching)
   * asigura suportul necesar copiilor pentru o implicare totala in sarcina


   Beneficii:
   •    Lucreaza, se perfectioneaza si invata enorm intr-o echipa de profesionisti orientati sa sustina copiii cu abilitati inalte. O misiune sociala foarte generoasa!
   •    Primeste Adeverinta de participare in proiect
   •    Certificat de voluntar
   •    Participare in cadrul Formarilor obligatorii, Teambuildinguri si Club socializare ;)
   •    In functie de motivatie si rezultate, va putea ramane voluntar pe termen lung si membru in echipa
   •    Poze profi pe
   http://picasaweb.google.com/pr.gifted.edu/
   :)

   Deadline:
   Va asteptam cu CV si scrisoare de motivatie (max 1 pg) pana miercuri 25 septembrie, la inovatie@...


   Puteti recomanda persoane in proiect, persoane pe care le cunoasteti BINE si le cunoasteti motivatia reala.

   Va asteptam!

   Monica Gheorghiu
   Manager de Proiect

   www.giftededu.ro

   Cum recunoşti un copil supradotat? Click aici pentru lista lunga.

   (din lista de comportamente este suficient dacă veţi găsi unul sau mai multe întrunite la copilul dvs.): * Copilul tău se plictiseste adesea la Şcoală, enervându-si profesorii pentru că pune prea multe întrebări si are prea multă energie? * Prezintă curiozitate neobisnuită? * Este avid de cunostinţe? * Este hiper energic?  Nu are răbdare cu procedeele de rutină Şi cu activităţile automate? *

   Revista Avantaje Editia de Septembrie: "Copilul supradotat necesită o educaţie adecvată"

   Citeste numarul de Septembrie Dosar Special Educatia copiilor (paginile 70-71) Click aici.

   Recomanda un copil

   Daca cunosti un copil care ar putea avea nevoie sa urmeze un progam academic pentru dezvoltarea abilitatilor inalt, te invitam sa il recomanzi folosind acest formular: click aici.
   Centrul Gifted Education este o asociaţie non-profit cu misiunea de a descoperi şi de a dezvolta potenţialul copiiilor cu abilităţi înalte (supradotaţi), printr-o educaţie de excelență. Parteneri ai Universitatii Babes-Bolyai si ai Universitatii Bucuresti, Facultatea de Stiintele Educatiei si Psihologie. Membri ECHA-European Council for High Ability, si WCGTC- World Council for Gifted and Talented Children. International, suntem sustinuti de Simon Fraser University – Faculty of Education, si University of Connecticut- Neag School of Education.
   Proiectul este auditat şi recomandat de două Universităţi Internaţionale, CEU Business School şi Johns Hopkins Carey School of Business
   Mai mult>>
    
   Copyright © 2013 Centrul Gifted Education, All rights reserved.

   http://www.giftededu.ro
   Contact:
   Monica Gheorghiu, Manager de Proiect
   E-mail:
   selectie@...