Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Șanse egale pentru a fi lider – Aplică acum la bursele LEADERS School 12

Expand Messages
 • fundatialeaders
  Liderii de succes au în comun dorința de a învăța și a se perfecționa permanent, indiferent de condiția socială de la care au pornit. Mulți dintre
  Message 1 of 1 , Jul 10, 2013
  • 0 Attachment

   Liderii de succes au în comun dorința de a învăța și a se perfecționa permanent, indiferent de condiția socială de la care au pornit. Mulți dintre liderii de astăzi s-au zbătut pentru a avea acces la o dezvoltare personală și profesională dincolo de cea din băncile școlii. LEADERS School, alături de partenerii Romtelecom, Ursus Breweries, BRD și Adobe îți oferă șansa de a beneficia de burse parțiale sau integrale pentru unica școală de vară care îți dezvoltă în mod practic aptitudinile de autocunoaștere, comunicare și muncă în echipă.

   Dacă ai între 18 si 25 de ani, studiezi în țară sau străinătate, nu ai posibilități financiare proprii pentru a-ți acoperi taxa de participare, dar ai în schimb entuziasm, înclinarea spre a te implica în activități extracurriculare și de a dezvolta/participa la proiecte comunitare, te așteptăm să aplici până luni, 15 iulie. Înscrierile se fac online, pe burse.leadersschool.ro, iar bursierii vor fi selectați pe baza  aplicației și a interviului.

   LEADERS School se va desfăşura la Predeal, în perioada 28 iulie â€" 3 august, fiind un program de leadership personal care îşi propune să formeze liderii zilei de mâine printr-o pregătire intensă de-a lungul a 6 zile, continuată cu sesiuni de mentorat individual până la împlinirea vârstei de 25 de ani.

   Preia ștafeta și lasă-te inspirat de lideri de succes precum Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare, Șerban Toader, Senior Partner KPMG Romania, dr. Cătălin Cîrstoveanu, Șef Secție Terapie Intensivă Spitalul Marie Curie, Cosmin Radu, fost căpitan al Echipei Naționale de Polo a  României, Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale, Daniel Malutan, Director General CSI Romania, Corneliu Bodea, Vicepreședinte Adrem Invest, Mihai Ghyka, Consultant, Gabriel Stoicescu, Director General Butan Gas, Doina Cepalis, Director Te-Rox Prod.

   Mai multe detalii despre program, speakeri, etapele procesului de selecție și profilul bursierului poți afla accesând link-ul de mai jos

   http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/burse/

   Persoană contact:

   Laura Călugărițoiu

   Director Program LEADERS School

   Tel: 0723 250 354

   Mail: laura@...

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.