Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5346Liderii de maine isi inspira cariera la LEADERS School

Expand Messages
 • fundatialeaders
  Feb 24, 2014
  • 0 Attachment

   LEADERS School este singura scoala de leadership din Romania care se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani.

   Oferind o gama variata de informatii si exercitii practice, alaturi de oportunitatea de a interactiona cu traineri de top din domeniu si cu lideri ai business-urilor despre care auzim zi de zi, LEADERS School reprezinta o experienta unica in viata fiecarui participant.

   In acest an, continuand o poveste inceputa in 2008, LEADERS School isi va desfasura cea de-a 13-a editie intre 30 martie si 5 aprilie, la Predeal.

   In timpul programului sunt abordate 3 teme principale (Leadership Personal, Comunicare in Leadership, Leadership-ul Echipei), iar la final participantii sunt testati prin cele mai neobisnuite simulari de business, dirijate de antreprenori de succes din Romania. Deasemenea, acestia vor avea ocazia sa isi descopere punctele forte pe baza Testului Clifton StrenghtsFinder, oferit de Gallup Romania. 

   Printre invitatii din aceasta primavara se numara: Cornel Costea (Partener ProActive Solutions), Irina Pacurariu (Realizator TVR), Alex Gavan (Alpinist), Peter Barta (CEO Fundatia Post Privatizare), Iulian Stanciu (Fondator eMAG), Ilie Gageatu (Sales Director Ursus Breweries), General maior dr. Nicolae Ciuca (Seful Statului Major al Fortelor Terestre), Andreea Ionescu (Brand Maker ConsultWare) si Alteta Sa Regala Princepele Radu.

   Daca vrei sa stii cat mai multe despre leadership si vrei sa iti descoperi potentialul de lider, atunci poti deveni si tu unul dintre cei 30 de participanti ai acestei editii! Nu rata posibilitatea de a te dezvolta din punct de vedere personal si profesional in timpul unei experiente exceptionale!

   Mai multe informatii despre LEADERS School si cum poti aplica vei gasi aici.