Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5329LEADERS School 12 – Adevaratii lideri nu se nasc, ci se dezvolta

Expand Messages
 • fundatialeaders
  Jul 5, 2013
  • 0 Attachment

   Economia este pregatita permanent pentru noi lideri, manageri sau antreprenori de succes. Dar si viitorii lideri trebuie sa fie pregatiti pentru a conduce echipa din care fac parte spre succes. Pregatirea ta incepe la LEADERS School, un program de leadeship personal care te ajuta sa iti cunosti punctele slabe si forte si sa completezi studiile teoretice din scoala cu practica din mediul de business.

   Indrazneste sa fii liderul generatiei tale

   Daca ai intre 18-25 ani, esti student, masterand sau junior in cadrul unei companii, in perioada 28 iulie – 3 august vei avea parte de o scoala altfel, in urma careia iti vei insusi intr-un mod practic aptitudini de leadership personal, leadership de echipa si comunicare in leadership.

   Un orar de lider

   ·         sesiuni de autocunoastere si setare de obiective sub observatia unor traineri de renume

   ·         traininguri si ateliere de leadership care iti vor dezvolta atat abilitatile de conducator, cat si pe cele de coechipier

   ·         intalniri cu practicieni care arata ca reteta unui lider de succes este comuna pentru toate domeniile de activitate, dar uneori gramajul ingredientelor face diferenta

   ·         o simulare de business care te va pune in situatia de a conduce un business real pentru 24 de ore

   ·         si pentru ca un lider se dezvolta in mod continuu, sedinte de mentorat gratuite pana la varsta de 25 de ani

   Vezi agenda cursurilor pe www.leadersschool.ro

   Preia stafeta de la lideri de succes

   Lasa-te inspirat de lideri de succes precum Rareș Manolescu, Senior Trainer Human Invest și Cornel Costea, Trainer şi Managing Partner ProActive Solutions, care vor observa cursanții și le vor face o evaluare obiectivă a aptitudinilor de leadership.  Printre speaker-ii acestei ediții, care vor împărtăși lecții de viață și business, inclusiv prin intermediul simulării de business, se numără dr. Cătălin Cîrstoveanu, Șef Secție Terapie Intensivă Spitalul Marie Curie, Peter Barta, CEO Fundația Post Privatizare, Șerban Toader, Senior Partner KPMG Romania, Cosmin Radu, fost căpitan al Echipei Naționale de Polo a  României, Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane BRD Groupe Société Générale, Daniel Malutan, Director General CSI Romania, Corneliu Bodea, Vicepreședinte Adrem Invest, Mihai Ghyka, Consultant și Gabriel Stoicescu, Director General Butan Gas.

   Vezi lista completa a speakerilor pe www.leadersschool.ro.

   Pachetul de acces include: participarea la toate cursurile, cazare 6 zile la Hotel Orizont**** din Predeal in camere duble twin, 3 mese/zi, pauzele de cafea, mentoring lunar gratuit pana la implinirea varstei de 25 ani, includerea in comunitatea LEADERS (peste 3000 de membri), oportunitati exclusive de job si discount-uri la evenimentele LEADERS si evenimentele partenere.

   Taxa de participare: 497 euro

   Inscrie-te aici!

   Persoana de contact
   Laura Calugaritoiu
   Director de Program LEADERS School
   Contact: 0723 250354
   Email: laura@...