Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5318Invitatie parteneriat eveniment intitulat Guerilla Small Business

Expand Messages
 • Olivian Breda
  May 8, 2013

  Romanian Business Accelerator va invita alaturi ca partener intr-un eveniment intitulat Guerilla Small Business care va avea loc joia viitoare, 16 mai, ora 16,00 in Aula Mare a Academiei de Studii Economice Bucuresti.

  Obiectivul pe care il urmarim prin acest eveniment este sa oferim suport pentru noua generatie de antreprenori de care Romania are atat de multa nevoie acum. Evenimentul este adresat tinerilor iar tematica este legata de: capcanele micii afaceri, cum sa faci bani pe propriile picioare? cum incepi o afacere, cum sa o cresti, cum sa eviti falimentul?

  Evenimentul este primul dintr-o serie de  serie de module de business-coaching & business training pe care RBA le va desfasura pe perioada acestui an pentru membrii asociatiei. Prin aceste evenimente RBA aduce antreprenori si manageri de succes care vor discuta despre experienta lor de business si vor da sfaturi practice tinerilor care vor sa devina antreprenori sau care vor sa-si dezvolte afacerea.

  In acest demers – atat pentru evenimentul de saptamana viitoare, cat si pentru evenimentele care vor urma - ii avem deja alaturi ca parteneri media pe cei de la Evenimentul Zilei si Capital.  

  Va invitam sa sprijiniti aceasta initiativa ca parteneri ai seriei de evenimente incepute acum de Romanian Business Accelerator. Este un parteneriat in care ambele parti au de castigat: RBA castiga un suporter in proiectele pe care le avem pentru tineri, Dumneavoastra castigati vizibilitate ca sustinatori ai unei cauze importante pentru viitorul Romaniei.

  Atasat gasiti programul evenimentului.

  Cu stima,

  Marian Dusan,

  Presedinte RBA, CEO Evenimentul Zilei si Capital

  0742147520

   

  Romanian Business Accelerator este o organizatie ce isi propune sa contribuie activ la imbunatatirea mediului de afaceri din Romania. Misiunea noastra este de a pune laolalta antreprenori, investitori, politicieni, societate civila, cu scopul de a reporni motorul economiei romanesti si de a scoate in evidenta modele de succes din businessul autohton.   
  Romanian Business Accelerator Support young business. Bring experience to the smartest