Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5317Seminar: Solutii de dezvoltare a IMM-urilor, 15 mai 2013, Hilton

Expand Messages
 • Olivian Breda
  May 5 12:01 AM

   Solutii de dezvoltare a IMM-urilor

   Anii de criza au sters din economie 135.000 de afaceri mici si mijlocii, iar falimentul lor a lasat fara locuri de munca 385.000 de angajati, dar  in ciuda contextului economic extrem de dificil microintreprinderile si companiile mijlocii au ramas un stalp de baza al businessului romanesc generand afaceri de 100 de miliarde de euro cu aproape 2.5 milioane de salariati.

   Comertul onlline, IT-ul, sectoarele de nisa din servicii sau productie, dar si agricultura sau energia verde sunt pariurile tinerilor antreprenori care au pus pe hartie un plan de afaceri si care asteapta mai multa flexibilitate din partea bancilor sau politici corente venite din partea statului.

   Rolul afacerilor mici si mijlocii devine din ce in ce mai important pentru ca Romania sa aiba un model economic sustenabil, bazat pe incurajarea antreprenoriatului local.
    
   ZIARUL FINANCIAR aduce la masa discutiilor oficiali guvernamentali si proprietari de IMM-uri, pentru o analiza a dificultatilor cu care se confrunta micii antreprenori, dar si pentru a identifica cele mai bune solutii de finantare a IMM-urilor.

    


   http://goo.gl/9BiJV


   --
   Olivian Breda (0743-41.00.26 / 0724-94.71.47)