Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5316Competitia nationala "Studentul Anului"

Expand Messages
 • studentulanului2013
  Apr 26 3:19 PM
   Te provocãm sã fii TU cel mai bun Student al Anului!


   Studentul Anului 2013, un proiect marca Voluntari pentru Idei și Proiecte, dã startul competiției naționale care, ajunsã la cea de-a X-a ediție, susține și premiazã elita sistemului universitar din România. Și anul acesta vor fi recunoscuți cei mai buni studenți la Arhitecturã, Drept, Jurnalism și Comunicare, Economie și Medicinã.

   Pe cine cãutãm?
   Pe voi, studenți la o universitate de profil din țarã, tineri viitori experți în domeniu, care se diferențiazã prin performanțã, perseverențã, dorințã de muncã și prin capacitatea de a fi cel mai bun; și nu oricum, ci la nivel național.

   Cum te înscrii?
   Studenții care vor sã intre în cursa pentru distincția de cel mai bun Student al Anului pe categoria Economie, trebuie sã completeze și sã trimitã un formular de înscriere și sã rezolve, pânã pe data de 12 mai 2013, tema de concurs specificã acestei categorii. Atât formularul de înscriere, cât și tema de concurs pot fi descãrcate direct de pe site-ul oficial al proiectului www.studentulanului.ro.
   Anul acesta, tema de concurs constã în realizarea unui eseu având drept scop evidenþierea mãsurii în care cauzele actualei crize economice sau ale altor crize economice din trecut au legãturã cu evenimente neprevãzute, intervenþia statului în economie sau anumite dereglementãri.

   Cine decide câștigãtorii?
   Lucrãrile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, format din reprezentanți de renume ai mediului universitar românesc, reprezentanți ai companiei partenere, dar și personalitãți din domeniu.
   Deținãtorii celor mai bune cinci lucrãri vor concura pentru trofeul Studentul Anului 2013 și premiul de 1500 de euro oferite câștigãtorului locului întâi sau pentru pozițiile doi și trei, premiate cu sumele de 500 de euro, respectiv 300 de euro, toate oferite în cadrul Galei Studentul Anului, care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

   Pentru mai multe informaþii privitoare la competiție și condiții de participare, accesați site-ul: www.studentulanului.ro și vizitați pagina de facebook: http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.