Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

11-15 martie - O saptamana pentru cariera ta!

Expand Messages
 • Anisoara Ani
  Salut, Esti vorbitor(oare) de limba franceza zi doresti sa descoperi oportunitati de burse, stagii, job-uri intr-un mod interactiv? Participa la saptamana
  Message 1 of 1 , Feb 26, 2013
  • 0 Attachment
   Salut,

   Esti vorbitor(oare) de limba franceza zi doresti sa descoperi oportunitati de burse, stagii, job-uri intr-un mod interactiv?
   Participa la saptamana recrutarii francofone in perioada 11-15 martie 2013 si ia parte gratuit la o serie de conferinte, workshop-uri dedicate insertiei profesionale.
   Esti curios(oasa) sa afli mai multe?
   Unde? Cand? Cum?

   AGENDA CONFERINTE
   Luni 11 martie 2013  :
   Ora : 10h00 – 11h40 
   Ceremonia de deschidere a Saptamanii recrutarii francofone. 
   Adresa : Ase Piata Romana, Sala Aula Magna

   Marti 
   12 martie 2013 :
   Ora : 11h00-12h00 la compania DEFI PULS ACTION si 12h00-13h00 la compania GECI INTERNATIONAL
   Ateliere tehnice
   Adresa : 6B Bd Regiei, Cladirea 1, Etaj 1, BUCURESTI - Sector 6
   Ateliere practice organizate pentru studentii la filiera tehnica din Politehnica la sediul companiilor : GECI INTERNATIONAL (Calin Delimarian- Operational Unit Manager) si DEFI PULS ACTION (Didier Duval - Directeur Filiale) 
    
   Miercuri 13 martie 2013 :
   Ora : 09h15-11h00 
   "Conferinta despre mobilitatea si dreptul muncii "
   Adresa : Hotel Minerva Bucuresti 
   Dreptul muncii roman si demersuri pentru a munci in companiile francofone din Romania. Lucian Poenaru, Avocat associé Rizoiu & Asociatii - cabinet de avocatura

   ....


   DORESTI SA VII SI LA TARGUL DE JOB-URI?

   Zilele de 14-15 martie sunt rezervate deja pentru traditionalul « Forum de l’emploi francophone » la Hotel Minerva. Candidatii, profesionisti cu experienta, proaspat absolventi si studenti vor primi propuneri de job-uri, de burse de studii sau de stagii in standurile companiilor participante.
   Angajatorii cauta profesionisti cu experienta pertinenta si pasiune pentru domeniile IT&C, servicii client, finante, contabilitate, inginerie, mecanica si administrativ, cunoscatori de limba franceza si stapanind o a doua limba straina europeana.
   Pentru candidatii fara experienta, companii precum Dalkia cauta tineri cu excelente rezultate universitare, implicati in activitati extrascolare pentru burse in Franta in domeniul productie / distributie de evenergie termica / electrica sau in domeniul managementul afacerilor – domeniul energetic.

   Angajatori: Adecco, Call Point New Europe, Competence Call Center, Dalkia, Defi Puls Action, Groupe Allio Romania, HP, Latecis, Nexia, si Stefanini.


   Va asteptam,
   Cu drag,
   Cristina BRIZIOU

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.