Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Spanish fly, superman dan lain - lain

Expand Messages
 • pak long
  assalamualaikum dan salam sejahtera, Tawaran istimewa minggu ini untuk mereka yang ingin memperbaiki segala aspek dalam perhubungan intim rumahtangga anda:
  Message 1 of 1 , Jul 3, 2006
   assalamualaikum dan salam sejahtera,

   Tawaran istimewa minggu ini untuk mereka yang ingin memperbaiki segala aspek dalam perhubungan intim rumahtangga anda:

   (untuk mereka yang telah berkahwin sahaja)

   Special Offer minggu ini!! 

   Cialis Original 20Mg 4 biji sekotak
   Harga GILA!!  Dealer pun Pak Long tak bagi harga macam ni. Pil untuk memberikan ketegangan maksima.  Sebiji pil biasanya akan memberikan kesan selama 3-4 hari.  Makan 1/2 biji (sekiranya tiada masalah) kira - kira 30 minit sebelum bersama.  Diimport dari USA dan terkenal di seluruh dunia.  Pill yang telah mendapat kelulusan USFDA.
   RM 28.00 sekotak

   Inverma Pure Spanish Fly dari Eropah
   Diimport khas dari Eropah.  Sila buat carian google "inverma" untuk melihat sendiri bagaimana produk ini terkenal diseluruh dunia. Bagi isteri, produk ini amat sesuai untuk anda sekiranya anda merasakan hubungan rumahtangga anda tidak lagi seperti dahulu.  Cuma bancuhkan kira - kira 15 titik kedalam apa sahaja minuman kecuali yang panas.  Sebotol boleh digunakan lebih dari 10 kali.

   Harga Pengenalan RM 45.00 / sebotol

   Abang Lama Special
   Cecair utk tahan lama yang dihasilkan secara tradisional.  BUKAN dihasilkan dengan air pinang muda atau gambir sarawak.  Ramuan terbaru hasil dari pengalaman pengamal perubatan tradisional lelaki di Utara tanahair.  TIDAK PANAS ATAU KEBAS!  Sebotol boleh digunakan selama 1-2 bulan.
   Harga Pengenalan RM 10.00 / sebotol

   Pam Vakuum
   Pam dengan mekanisme yang lebih mudah untuk membantu memanjangkan, membesarkan dan menguatkan ketegangan.  Amat mudah utk digunakan, sesuai untuk semua
   Harga Pengenalan RM 50.00 / satu set

   Superman kapsul (formula terbaru)
   Kapsul kegemaran ramai kini kembali dengan lebih hebat lagi.  Kapsul ini telah mendapat pengiktirafan antarabangsa termasuk di USA (hubungi Pak Long untuk salinan sijil).  Dijamin berkesan untuk KETEGANGAN YANG LEBIH KUAT,  MELEGAKAN SAKIT URAT, MEMBERSIHKAN BUAH PINGGANG DAN MENINGKATKAN KUALITI AIR MANI.
   Harga Promosi RM 40.00 / 9 biji sebotol

   C.O.D DI K.L JUGA BOLEH DIURUSKAN!!

   Pesanan boleh dibuat secara COD di kawasan p.pinang dan perai atau melalui laman web www.stiffandhard.com.  Produk akan diterima dalam masa 48 jam selepas pesanan dibuat,  Walaupun pesanan dibuat pada hari sabtu atau ahad.

   PENDAFTARAN DEALER - DEALER BARU MASIH DIBUKA.  DAPATKAN KEUNTUNGAN TINGGI DAN JUGA KHIDMAT JUALAN DARI PAK LONG SENDIRI UNTUK SEMUA DEALER YANG BERDAFTAR.   terima kasih

   Nazrul Azam (Pak Long)
   016 510 8574 / 019 426 8598 / 04 594 2600
   www.stiffandhard.com
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.