Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Salam perkenalan....apa khabar.

Expand Messages
  • ringgit 4u
    Assalamualaikum / salam sejahtera. Maaf mengganggu kesibukan awak. Saya ada buat duit melalui internet. Memang berkesan. Saya yakin...Insyaallah wang tersebut
    Message 1 of 1 , Apr 11, 2006
    • 0 Attachment
      Assalamualaikum / salam sejahtera.
       
      Maaf mengganggu kesibukan awak.
      Saya ada buat duit melalui internet. Memang berkesan.
      Saya yakin...Insyaallah wang tersebut adalah halal 100%.
       
      Kalau nak cuba, sila klik di sini...
       
       
      ATAU
       
       
      Program dalam web ni memang best...siap ajar kita macam mana nak buat duit
      melalui internet.  Kat negara barat dah lama dah buat cara ni dan dah ramai
      jadi kaya raya. Cuba baca, buat analisis...kalau yakin... tak rugi
      mencuba.  saya dulu takut juga kena tipu...tapi alhamdulillah...paling sikit
      pun satu hari saya dapat RM 100. Tapi kena ikut seperti apa yang
      diceritakan dalam e-book tu. Ini memang realiti.  No joke!
      Sekian buat pertama kalinya....
      Selamat mencuba.
       
      Copyright from : Akmal


      Yahoo! Messenger with Voice. PC-to-Phone calls for ridiculously low rates.


      New Yahoo! Messenger with Voice. Call regular phones from your PC and save big.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.