Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [alumnipksn_N9] tak hilang mana...

Expand Messages
  • subry mila
    blue_lyana wrote: akum...apa khabar semua... saya tak ilang mana...ada kat sini lagik... sbenanya, group ni..tuk smua org...sesapa
    Message 1 of 3 , Mar 3, 2006
    • 0 Attachment
      blue_lyana <blue_lyana@...> wrote:
      akum...apa khabar semua...
      saya tak ilang mana...ada kat sini lagik...

      sbenanya, group ni..tuk smua org...sesapa nak anta mail...antalah...

      memang kalau dikira, batch 99 paling ok...byk bg feedback...saya tak
      kenal sesapa orgnya, tapi kalau ada sesapa yang boleh tarik geng yg
      lain, dialu2kan...saya hanya dpt forward kpd yg mendaftar dgn group ni
      jerk...yg tak daftar...tak dapek nak kato apo...

      subry kata nak buat jugak boling tu, so kita tggu lah yerk...mintak pb1
      subry, afad ada kat jab belia seremban, boleh tolong tu...

      ok...kalau sesapa ada program, bg taulah...sebar2kan... pksn negeri,
      rasanya tak de apa2 lagi...tggu boling tournament dr subry jerk...

      ok, ciaou...

      wassalam.
      a'kum...
       
      Saya cubelah buat program yang kite bincang hari tu. Sekarang saya perlukan kerja sama dari semua kwn PKSN untuk menjayakan program tu. lebih kurang RM1000.00 saya perlukan dan saya tgh cuba dapat kan dari pada Jabatan Belia Dan Sukan Negeri, tu pun atas kerjasama afad kelau dia boleh cepatkan proses BP1 tu.
      Sama-sama lah kita tunggu ok. selamat bertemu lagi.
      bye.......





      Brings words and photos together (easily) with
      PhotoMail - it's free and works with Yahoo! Mail.

    • yana lyana
      -skum...apa kabar semua... 1st, to subry...kalau ada apa2 pasal bowling tu, boleh bincang ngan k yana. rasanya ramai gak yg tertunggu2 projek kita ni...subry
      Message 2 of 3 , Mar 5, 2006
      • 0 Attachment
        -skum...apa kabar semua...
         
        1st, to subry...kalau ada apa2 pasal bowling tu, boleh bincang ngan k yana. rasanya ramai gak yg tertunggu2 projek kita ni...subry on terus yerk, tak yah tunggu ajk alumni negeri yg lain...k yana pun tak dapat contact diorang...semua bz semacam jerk...tp, kalau nak bincang ngan k yana, on jerk...boleh sms k yana 019-381 6989.
         
        2nd, to afad...
        tolong subry aprrove kan cepat PB1 dia...sbb cepat dapat duit, cepat kita buat program. satu lagi, afad boleh tak tgk2 kan kalau2 ada keje kosong kat sban tu... k yana boring lah ddk kl ni...udara dah tak nyaman...
         
        3rd, to ana jempol...
        ana call pejabat belia jempol...nombornya ada dalam kepala surat yg panggil meeting ari tu...kak yana tak ingat berapa, tapi mmg ada kat situ. no phone abg lan, kak yana tak ada lah...oh, ya...smalam k yana ada mimpikan ana...tak tau kenapa...by the way, harap ana sihat.
        cerita pasal korea, k yana pg dlam 12 org, k yana wakil n9, selama 10 hari. kat sana byk jalan2 dan lawatan. best...best sgt...kalau nak citer kat sini pasal korea, banyak sgt lah...tapi, kalau utk pemilihan ni, ada beberapa stages, 1st, interview kat sban, dia akan pilih dlm 4-5 org satu negeri dr persatuan yg berbeza. 2nd, dia akan kumpulkan dlam 100 org seluruh msia, priority utk pg kapal belia asia selama 2 bulan dalam 20 org. dlm masa yg sama, dia akan bahagi2kan mana yg sesuai ke negara2 lain eg jepun, korea, spore, indon, brunei, thai, etc. waktu 2nd stage ni, kena menyanyi, menari, main alat muzik, tunjukkan leadership skill, public speaking etc utk tonjolkan diri. all in english for 3 days. stage yg seronok sbb dapat kawan satu malaysia yg semuanya ketua2 persatuan tempat masing2. then, diorang akan buat pilihan...tgk lah nasib, klau ok, dapat naik kapal...kalau tak ok...dpt pg exchange ke negara lain dlam 7-10 hari. nasib tak baik, nama ddk dalam reserve, kalau tak tahun ni, may be 1-2 tahun akan datang akan di panggil. kalau tak baik jugak...simpan angan2 ajer lah..by the way, boleh cuba...mana tahu kan...kalau ada rezeki...
         
        ok, bye, wassalam
         

        Send instant messages to your online friends http://uk.messenger.yahoo.com

      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.