Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

4688

12 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit

Sot mbushen plot 12 vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit, me të cilën iu vu fundi konfliktit të armatosur në Maqedoni në vitin 2001 dhe u vendos
albanian_mk
Aug 13, 2013
#4688
 
4687

Barbarizimi i shqiptarëve në Maqedoni

Përgjigjja logjike që më vjen është se kjo Ministri dhe kjo Qeveri ka qasje raciste ndaj qytetarëve të saj shqiptarë pra "mbi 20 përqindëshin"
albanian_mk
Jul 30, 2013
#4687
 
4686

Kim Mehmeti në "Fokus": Politikanët tanë i kemi lazdruar

"Shqiptarët e Maqedonisë do e dëshmojnë pjekurinë e tyre poltike ditën kur do dalin të thonë: nuk duam që universitetet tona ta jenë degë partish,
albanian_mk
Jul 9, 2013
#4686
 
4685

Përkujtohet ngjarja e 9 korrikut të vitit 1997

9 korriku i dhimbjes, por edhe i krenarisë Më 8 korrik të vitit 1997, në orët e vona të natës, Kuvendi i Maqedonisë miratoi ligjin, përmes të cilit u
albanian_mk
Jul 9, 2013
#4685
 
4684

“Shkupin e bëmë epiqendër të shqiptarisë në Maqedoni”

╦shtδ mδ shumδ τδshtje simbolike, por nδ plan gjithδkombδtar, ajo qδ δshtδ Tirana e Prishtina pδr shqiptarδt andej, δshtδ Shkupi kδndej. Dhe,
albanian_mk
Jul 9, 2013
#4684
 
4683

FYROM – e sëmura e Ballkanit

Ish-Republika Jugosllave e Maqedonisë (FYROM) po e vuan sindromën e përkatësisë së shpifur antike dhe të megalomanisë hegjemoniste sikur ish-Federata
albanian_mk
Jun 22, 2013
#4683
 
4682

Maqedonia të kuptojë se Serbia nuk është Jugosllavi

Destabilizimi i Maqedonisë vjen nga vetë politikat e papërshtatshme për kontekstin lokal dhe kompozicionin demografik. "Maqedonia ndjek politika me
albanian_mk
Jun 9, 2013
#4682
 
4681

Funksionojnë analfabetët funksional

Sistemi arsimor shqiptar në Maqedoni ka kohë që është në krizë të madhe. Përshkallëzimi i kësaj së keqe në format më të vrazhda nuk shqetëson
albanian_mk
May 5, 2013
#4681
 
4680

Në Maqedoni po mbahen zgjedhjet lokale

Në Maqedoni po mbahen zgjedhjet e gjashta vendore. Votimi sot filloi në ora shtatë dhe do të zgjasë deri në orën 19. Zgjedhjet lokale mbahen në 80
albanian_mk
Mar 24, 2013
#4680
 
4679

Maqedoni, sot ka heshtje zgjedhore

Ka filluar heshtja zgjedhore për zgjedhjet lokale që do të mbahen të dielën më 24 mars. Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pavarur, të cilët janë
albanian_mk
Mar 24, 2013
#4679
 
4678

Lokalwahlen in Mazedonien

In Mazedonien finden heute die Lokalwahlen statt. Am Vorabend appellierte Präsident Gjorge Ivanov an alle Akteure sowie an die Wählerschaft, dazu
albanian_mk
Mar 24, 2013
#4678
 
4677

Inferioriteti maqedonas i mbështjellë me antishqiptarizëm

Kjo histeri goditjesh ndaj shqiptarëve në fakt është kompensim i inferioriteti që kanë maqedonasit kundrejt grekëve, bullgarëve e serbëve, prandaj kot
albanian_mk
Mar 6, 2013
#4677
 
4676

Vetëvendosje: Shqiptarët po i rreh Gruevski

Pas protestave të dhunshme në Shkup, ka reaguar Lëvizja Vetëvendosje. Përmes një kumtese për media, kjo Lëvizje thekson se në vitin 2012 dhe 2013,
albanian_mk
Mar 2, 2013
#4676
 
4675

PSIKOPATOLOGJIA E BAJRAKTARIZUAR QË VIE NGA HERMAFRODIZMI IDEOLOGJI

Hermafrodizmi ideologjik i partive politike shqiptare në Maqedoni, sigurisht që e ka edhe koston e tij. Përfituesit më të mëdhenj nga ky hermafrodizëm
albanian_mk
Feb 23, 2013
#4675
 
4674

RRUGA DREJT... RETRO 2012

http://www.youtube.com/watch?v=pZjUSKU6VRA&feature=youtu.be
albanian_mk
Dec 29, 2012
#4674
 
View First Topic Go to View Last Topic