Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [ADW] Broken code - yellow highlighted.

Expand Messages
  • Al Guevara
    If you PUT your cursor in the yellow area, DW will tell you what the error is. You can also, with that page open in DW, hit the F7 key (Windows menu | Results)
    Message 1 of 5 , Feb 18, 2009
    • 0 Attachment
      If you PUT your cursor in the yellow area, DW will tell you what the error is.
      You can also, with that page open in DW, hit the F7 key (Windows menu | Results) , and run both the "validation" and the "browser compat check" to check for more errors (if you have them)

      AL


      ----- Original message ----------------------------------------
      From: "Robin Chapple" <robinski@...>
      To: adobe-dreamweaver@yahoogroups.com
      Received: 2/18/2009 10:07:41 PM
      Subject: RE: [ADW] Broken code - yellow highlighted.



      >Thanks Al,

      >This is the only page that I have seen with this problem. It does
      >look OK on the site.

      >Robin


      >At 19/02/2009 03:59 PM, Al Guevara wrote:
      >>It doesnt matter how the page LOOKS in DW, it only matters what it
      >>looks like in the browsers.
      >>
      >>The yellow code Robin is DW's way of saying there are coding errors.
      >>
      >>Always TEST how a page looks in a browser. not DW.
      >>
      >>
      >>
      >>
      >>--- Original message ----------------------------------------
      >>From: "Robin Chapple" <robinski@...>
      >>To: adobe-dreamweaver@yahoogroups.com
      >>Received: 2/18/2009 2:16:45 PM
      >>Subject: [ADW] Broken code - yellow highlighted.
      >>
      >>
      >> >Firstly I am not a guru. I have been using Dreamweaver as an editor
      >> >to prepare pages for non profit organisations for eight years. I am
      >> >also a 79 year old pensioner.
      >>
      >> >I have an existing form on our server which is working and I need to
      >> >change some of the content. When I open it in Dreamweaver the
      >> >elements are jumbled and the code view shows lots of yellow
      >> >highlighted HTML code. I am using SSI for footer, menu and header.
      >>
      >> >I have no experience with yellow highlighted code.
      >>
      >> >If I open the back up version it is normal. I copied the back up
      >> >version to the working file and it also is shown with the elements jumbled.
      >>
      >> >I have 'got' the form from the server and the result is still jumbled.
      >>
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.