Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [Y-Mail] Long wait to read messages using Internet Explorer 7.0

Expand Messages
  • Kenton Ayers
    I ve had similar problems at times. Refreshing usually works and I ve found no rhyme or reason to when or why it happens. ... From: milkandmonsters
    Message 1 of 2 , Nov 27, 2006
    • 0 Attachment
      I've had similar problems at times. Refreshing usually works and I've found no rhyme or reason to when or why it happens.


      ----- Original Message ----
      From: milkandmonsters <milkandmonsters@...>
      To: Y-Mail@yahoogroups.com
      Sent: Monday, November 27, 2006 7:28:05 AM
      Subject: [Y-Mail] Long wait to read messages using Internet Explorer 7.0

      Is anyone else having to wait an awfully long time for some of their
      mail messages to load (some of which simply never load) when browsing
      using Internet Explorer 7.0? at first I thought it was a Beta issue but
      Firefox 2.0 has no such issues.

      I have one contact I am finding the problem happens to almost
      endlessly, I've checked to see if her mail client is encoding her out
      going mail strangely but alas there isn't anything strange there but
      her email address is a strange one as it happens to have a ' within it,
      i.e. xxxxxx.O'Donnell@ example.com - could this possibly be the problem?




      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.