Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: AT&T Yahoo display errors

Expand Messages
  • James
    Click switch back at the top of the page under your Y! ID
    Message 1 of 6 , Oct 1, 2006
    • 0 Attachment
      Click "switch back" at the top of the page under your Y! ID


      --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie" <brinkeguthrie@...> wrote:
      >
      > it now looks OK. i use IE6- how do you termine the beta version?
      > Never changed any settings, either.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "James" <netster007@> wrote:
      > >
      > > Mine's lookin fine, you sure your browser isn't set to a strange text
      > > encoding or something? What's your mail beta version and browser?
      > >
      > > Fx2.0RC1, f812, AT&T, V0.3.2
      > >
      > >
      > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie" <brinkeguthrie@>
      > wrote:
      > > >
      > > > I posted earlier about how now AT&T Yahoo Mail Beta renders
      > > > incorrectly. You can see the screenshots in Photos under:
      > > >
      > > > AT&T Yahoo display errors
      > > >
      > >
      >
    • brinkeguthrie
      All switch back does is switch me back. How do I know what version I have? ... strange text ... browser? ...
      Message 2 of 6 , Oct 1, 2006
      • 0 Attachment
        All switch back does is switch me back. How do I know what version
        I have?


        --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "James" <netster007@...> wrote:
        >
        > Click "switch back" at the top of the page under your Y! ID
        >
        >
        > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie" <brinkeguthrie@>
        wrote:
        > >
        > > it now looks OK. i use IE6- how do you termine the beta version?
        > > Never changed any settings, either.
        > >
        > >
        > >
        > >
        > >
        > >
        > >
        > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "James" <netster007@> wrote:
        > > >
        > > > Mine's lookin fine, you sure your browser isn't set to a
        strange text
        > > > encoding or something? What's your mail beta version and
        browser?
        > > >
        > > > Fx2.0RC1, f812, AT&T, V0.3.2
        > > >
        > > >
        > > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie"
        <brinkeguthrie@>
        > > wrote:
        > > > >
        > > > > I posted earlier about how now AT&T Yahoo Mail Beta renders
        > > > > incorrectly. You can see the screenshots in Photos under:
        > > > >
        > > > > AT&T Yahoo display errors
        > > > >
        > > >
        > >
        >
      • brinkeguthrie
        i alt-clicked on the logo and it says: version 0 3 2 build 253.17 07/21/2006 7:28 am ... strange text ... browser? ...
        Message 3 of 6 , Oct 1, 2006
        • 0 Attachment
          i alt-clicked on the logo and it says:

          version 0 3 2
          build 253.17
          07/21/2006 7:28 am




          --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "James" <netster007@...> wrote:
          >
          > Click "switch back" at the top of the page under your Y! ID
          >
          >
          > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie" <brinkeguthrie@>
          wrote:
          > >
          > > it now looks OK. i use IE6- how do you termine the beta version?
          > > Never changed any settings, either.
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > >
          > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "James" <netster007@> wrote:
          > > >
          > > > Mine's lookin fine, you sure your browser isn't set to a
          strange text
          > > > encoding or something? What's your mail beta version and
          browser?
          > > >
          > > > Fx2.0RC1, f812, AT&T, V0.3.2
          > > >
          > > >
          > > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "brinkeguthrie"
          <brinkeguthrie@>
          > > wrote:
          > > > >
          > > > > I posted earlier about how now AT&T Yahoo Mail Beta renders
          > > > > incorrectly. You can see the screenshots in Photos under:
          > > > >
          > > > > AT&T Yahoo display errors
          > > > >
          > > >
          > >
          >
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.