Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

2674Re: Cannot log in

Expand Messages
  • Dean Matthews
    Mar 3, 2006
    • 0 Attachment
      OK, I was using an advance version, this won't be available to the
      general public until next week per Krishna...


      --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "Dean Matthews" <whodean@...> wrote:
      >
      > As of right now Yahoo has fixed Beta to work with FF 1.5.0.1 again,
      > hurray! Krishna Penmetcha with Yahoo deserves an "atta girl"
      >
      >
      >
      > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "adamwolkenhauer"
      > <adamwolkenhauer@> wrote:
      > >
      > > I am having the exact same issues with logging into Beta. It worked
      > > great before and I've gone through all the recommended troubleshooting
      > > tips (clearing cache, cookies, etc.) on both Firefox and IE to no
      avail.
      > >
      > > Anyone out there have any other ideas for how to get logged back into
      > > Beta?
      > >
      > > Thanks!
      > >
      > > --- In Y-Mail@yahoogroups.com, "Dean Matthews" <whodean@> wrote:
      > > >
      > > > I can log in under the non-beta system but why won't Beta work now?
      > > > It was working just fine prior to 2/22...I've tried on a Mac and
      > > > Windows both with FF 1.5.0.1...
      > > >
      > > >
      > > > >Try this link after changing the "308" number to the number which
      > > > >appears in your mail URL when trying to log on.
      > > >
      > > > > http://us.f308.mail.yahoo.com/ym/login?ymv=0
      > > >
      > > > >This will take you to the original user interface (not beta)
      which I
      > > > >hope will get you past whatever logjam is blocking you.
      > > >
      > > > >Joe
      > > >
      > > >
      > > > >--- In Y-Mail@yahoogroups.com, "Dean Matthews" <whodean@> wrote:
      > > > >
      > > > > Since yesterday (Feb. 22) trying to login from Firefox 1.5 on
      > Windows
      > > > > I just get the spinning arrows "Logging into Yahoo Mail" and it
      > > > > doesn't go anywhere.
      > > > >
      > > > > Tried emptying cache and re-setting cookies to no avail.
      > > > >
      > > > > Any advice?
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    • Show all 7 messages in this topic