Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Is there something wrong with my inline code? or is this a bug?

Expand Messages
  • Iceal Thaddeus Lim
    I m getting a [WARNING]s [ERROR] defaulted font to any,normal,normal [ERROR] unknown font sans-serif,normal,bolder so defaulted font to any The second BLOCK
    Message 1 of 1 , Nov 27, 2004
    • 0 Attachment
      I'm getting a [WARNING]s

      [ERROR] defaulted font to any,normal,normal
      [ERROR] unknown font sans-serif,normal,bolder so
      defaulted font to any

      The second "BLOCK" text is ok... but the "INLINE" text
      is not in sans-serif font family.... I don't know
      what's wrong.


      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      <fo:root xmlns:fo="http://www.w3.org/1999/XSL/Format">
      <fo:layout-master-set>
      <fo:simple-page-master page-width="8.5in"
      page-height="11in" master-name="main">
      <fo:region-body
      region-name="xsl-region-body" margin="0.5in"/>
      <fo:region-before
      region-name="xsl-region-before" />
      <fo:region-after
      region-name="xsl-region-after" />
      </fo:simple-page-master>
      </fo:layout-master-set>
      <fo:page-sequence master-reference="main">
      <fo:flow flow-name="xsl-region-body">
      <fo:block>PAGE HEADER</fo:block>
      <fo:block font-family="sans-serif"
      font-size="10px" text-align="left">
      <fo:inline font-family="sans-serif"
      font-weight="bolder">INLINE</fo:inline>
      BLOCK
      </fo:block>
      </fo:flow>
      </fo:page-sequence>
      </fo:root>



      __________________________________
      Do you Yahoo!?
      Meet the all-new My Yahoo! - Try it today!
      http://my.yahoo.com
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.