Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5589Re: [XSL-FO] SVG and XEP

Expand Messages
  • Kurt Cagle
    Jun 30, 2004
    • 0 Attachment
      It's related to XEP, but they are working on it.

      -- Kurt Cagle

      On Thu, 01 Jul 2004 04:44:53 -0000, bgsuma <bgsuma@...> wrote:

      > Hi,
      >
      > We are using XEP 3.5.4 as our fo renderer. I am new to SVG and I am
      > trying to use linear and radial gradients with xsl-fo. I observed that
      > when I try to fill any of the shapes with gradients the fill color
      > will be in-effective ie nothing will be filled.
      >
      > Is it related to XEP or Am I using it in wrong way?
      >
      > The code I am using inside my fo style sheet is as follows,
      >
      > <fo:instream-foreign-object> <svg width="25mm" height="30mm"
      > xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"
      > xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink">
      > <title>Block</title>
      > <desc>Colors</desc>
      > <defs> <radialGradient id="radial2" cx="50" cy="50" r="25">
      > <stop offset="0%" stop-color="red"/>
      > <stop offset="50%" stop-color="white"/>
      > </radialGradient>
      > </defs>
      > <circle cx="50" cy="50" r="25" fill="url(#linear1)"
      > stroke="black"/> </svg> </fo:instream-foreign-object>
      >
      > Thanks for your help in advance.
      >
      > regards,
      > Suma
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      >
      >



      --
      Kurt Cagle
      kurt@...
    • Show all 4 messages in this topic