Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [V4Protocol] Anything new

Expand Messages
  • Harry Britton
    Hi de KB2MEN I made my first connect to one of the nodes a couple of days ago on 20M. I don t think it was copying when it jumped to the wider mode, though.
    Message 1 of 5 , Mar 6, 2011
    • 0 Attachment
      Hi de KB2MEN
      I made my first connect to one of the nodes a couple of days ago on 20M. I don't think it was 'copying' when it jumped to the wider mode, though. The throughput was a couple hundred/min I think.
      Harry


      --- On Wed, 3/2/11, kirkharding@... <kirk.harding@...> wrote:

      > From: kirkharding@... <kirk.harding@...>
      > Subject: [V4Protocol] Anything new
      > To: V4Protocol@yahoogroups.com
      > Date: Wednesday, March 2, 2011, 7:07 PM
      > For some time now, I've been waitng
      > for the next release of V4 Protocol.  Acitivity using
      > this mode seems to have diminished.  I did work a
      > station this past weekend with V4 and that was the subject
      > of our QSO.  So, I'm wondering, has interest wained in
      > using this fine mode?
      >
      > 73,
      >
      > Kirk, K6KAR
      > Niceville, FL
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >     V4Protocol-fullfeatured@yahoogroups.com
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.