Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Historische boekenmarkt op 7 november in Woerden

Expand Messages
 • Cees Jan van den Hoek
  WOERDEN - De grote jaarlijkse antiquarische boekenbeurs over het Groene Hart met tentoonstelling en presentatie van een nieuw boek in Concordia te Woerden op 7
  Message 1 of 1 , Oct 30, 2009
  • 0 Attachment
   WOERDEN - De grote jaarlijkse antiquarische boekenbeurs over het Groene Hart met tentoonstelling en presentatie van een nieuw boek in Concordia te Woerden op 7 november aanstaande

   Met de feestdagen voor de deur zal de liefhebber van oude historische boeken, kaarten, ansichtkaarten en ander beeldmateriaal over het Groene Hart zeker een passend cadeau vinden tijdens de boekenbeurs op zaterdag 7 november 2009 van 10.00-15.00 uur.

   Er zullen circa 20 antiquariaten uit de regio aanwezig zijn. Zij verkopen een luisterrijke keur aan geschiedenisboeken, reisbeschrijvingen, natuurboeken, verzamelwerken, woordenboeken, atlassen, schoolplaten, kinderboeken, streekboeken (vooral uit het Stichts-Hollandse grensgebied), oude uitgaven van de SHHV, prentbriefkaarten, gravures, etsen, oude steendrukken, DVD's enz.

   Een bezoek is dit keer wel extra aantrekkelijk, omdat naast verkoop van boeken etc. ook een tentoonstelling wordt gehouden van opgravingen uit Woerden. Mart Scheer en Hans Kooijman zullen modellen van de Romeinse schepen, mammoetkiezen etc. laten zien.

   Om 12.00 uur zal tenslotte het eerste exemplaar van het door Bert Stolwijk geschreven boek "Een Goed Gevuld Pakhuis" over 400 jaar onderwijsgeschiedenis in Woerden aan de wethouder van Onderwijs, Bert Westerink, worden aangeboden. Vanaf deze dag is het boek ook te koop bij de SHVV.

   De toegang is als altijd gratis en wordt mogelijk gemaakt door de Stichts-Hollandse Historische Vereniging
   De ingang van Concordia is tegenover de Streekmarkt op het Kerkplein te Woerden.

   [Non-text portions of this message have been removed]
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.