Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Proiect in Portugalia: Skills for emPOWERment

Expand Messages
 • Loredana
  Asociatia Adamos cauta 3 voluntari pentru un training in Portugalia. Proiectul va aduce impreuna 30 de participanti din 10 tari si va avea loc in Braga,
  Message 1 of 1 , May 6, 2013
   Asociatia Adamos cauta 3 voluntari pentru un training in Portugalia.

   Proiectul va aduce impreuna 30 de participanti din 10 tari si va avea loc in Braga, Portugalia, intre 5 si 12 Iunie 2013. Proiectul este construit pe 3 piloni: Explorarea conceptelor de incluziune sociala / excluziune, angajabilitate / somaj pentru tinerii dezavantajati, schimbul de informatii, bune practici in proiecte de tineret si realitatea din tarile participante. Combaterea excluziunii sociale si a saraciei. Intelegerea conceptului de pregatire a tinerilor cu oportunitati reduse si cum pot acestia sa influenteze diferite sectoare ale vietii (economic, politic, educational si sanatate).

   Al doilea pilon este dedicat formarii de abilitati concrete tinerilor participanti pentru a creste sansele acestora sa-si gaseasca un loc de munca sau sa porneasca o afacere proprie. Instrumente concrete: Abilitati manageriale si de leadership, antreprenoriat si dezvoltare personala, comunicare, contabilitate, organizare si managementul timpului. Pe langa acestea un scop este sa imbunatateasca abilitatile de leadership si de luare a deciziilor.

   Al treilea pilon este dedicat actiunilor concrete si generarea unor proiecte pentru viitor.

   Limba de lucru este limba engleza.

   Workshop-urile din cadrul acestui training se vor desfasura intr-o sala de cinema din orasul Braga.

   Proiectul este finantat de Comisia Europeana in cadrul Programului Tineret in Actiune, astfel ca participantilor li se asigura cazarea si masa, iar cheltuielile de transport vor fi decontate la finalul proiectului in proportie de 70%.

   Se achita catre asociatia de trimitere o taxa de procesare si pregatire de 30 Euro.

   Daca ai intre 18-30 de ani, cunosti limba engleza la nivel mediu sau avansat si vrei sa fii unul din cei 3 participanti, completeaza formularul de la adresa: http://adamos.ro/blog/skills-for-empowerment/

   Termenul limita este JOI, 9 mai, urmand ca participantii selectati si cei de pe lista de rezerva sa fie contactati ulterior.

   Succes!
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.