Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Messages List

309

Ответ: [TMS470_ARM] TMS470-P256 halt iss ues

What do you want to do? Work in FORD autoradio? TMS470 ARM for J-TAG BDM? Hello,I am having issues with a TMS470-P256 (TMS470A256 , specs
Sergey Vasiljev
Apr 3, 2014
#309
 
308

Re: TMS470-P256 halt issues

Thank you, I think I'll go for the Segger. Thank you! GD
bender33a
Mar 12, 2014
#308
 
307

Re: TMS470-P256 halt issues

I have been using the TMS470-P256 boards successfully for years using both IAR and Crossworks. The JTAG debuggers I use are the Segger J-Link and the Olimex
Scott Coleman
Mar 11, 2014
#307
 
306

TMS470-P256 halt issues

Hello, I am having issues with a TMS470-P256 (TMS470A256 , specs http://bit.ly/1i4NiJG http://bit.ly/1i4NiJG) with a TIAO USB multi protocol adapter (sometimes
bender33a
Mar 10, 2014
#306
 
305

Re: No assembly code generated

Thanks everyone for your input - Mr. Leiphart was right, the condition (fd->mode & O_RDONLY != O_RDONLY) will always evaluate to false since the constan
clarenceroop
Jan 31, 2014
#305
 
304

Re: No assembly code generated

Thanks Mr. Leiphart, I've found the cause but don't know the solution. If I comment out the if condition i.e. //if( ( ( fd->mode ) & O_RDONLY ) != O_RDONLY )
clarenceroop
Jan 31, 2014
#304
 
303

Re: No assembly code generated

The first thing I thought of too was using a volatile data type (which you should be doing even if it is not actually THE problem). However, that would not
Steven Leiphart
Jan 30, 2014
#303
 
302

Re: No assembly code generated

Tried and got the same results, no assembly code was generated for the do...while loop. Thanks again.
clarenceroop
Jan 30, 2014
#302
 
301

Re: No assembly code generated

Mr Ortiz, I did, I even delcare the register as volatile and it did not help. Thanks.
clarenceroop
Jan 30, 2014
#301
 
300

Re: No assembly code generated

Thanks Mr. Ortiz, will try and respond with feedback, appreciate the help.
clarenceroop
Jan 30, 2014
#300
 
299

Re: No assembly code generated

Sorry, forget my previous answer. Change the while for a do-while loop:                     bytes_written = 0;
German Ortiz
Jan 30, 2014
#299
 
298

Re: No assembly code generated

Try declaring bytes_written as volatile Greatings!  El 30/01/2014 07:55 a.m., Clarence Roop escribió: Hi, I’ve tried to compile a driver for a UART on the
German Ortiz
Jan 30, 2014
#298
 
297

No assembly code generated

Hi, I’ve tried to compile a driver for a UART on the TMS470R1B1M part of the driver ( the write function is shown below):   staticintuart_write(
Clarence Roop
Jan 30, 2014
#297
 
296

Re: Is char signed or unsigned..??

Probably the ascii translation of "kpk" is treated as unsigned char. Secondly you have three elements not 1 so you need to write arr[3]. Also you do not create
Gala Dragos
Nov 24, 2010
#296
 
295

Re: Is char signed or unsigned..??

Hi.. Sorry for the delayed reply mail. Actually i am getting the warning (pointer targets in initialization differ in signedness)for below code: static const
Rakesh Kumar
Nov 22, 2010
#295
 
View First Topic Go to View Last Topic
Loading 1 - 15 of total 309 messages