Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Produse cosmetice din... piele de chinezi executati

Expand Messages
 • Marius Cristian Vasilescu
  * Produse cosmetice din... piele de chinezi executati * Cotidianul britanic The Guardian a realizat o investigatie in urma careia a reiesit ca o companie de
  Message 1 of 1 , Sep 14, 2005
  • 0 Attachment

   Produse cosmetice din... piele de chinezi executati

   Cotidianul britanic The Guardian a realizat o investigatie in urma careia a reiesit ca o companie de produse cosmetice din China utilizeaza drept materie prima pentru diferite produse de infrumusetare piele umana, prelevata de la corpurile neinsufletite ale infractorilor condamnati la moarte, si, mai mult, ca aceste produse sunt destinate pietei europene.

   Surse din cadrul firmei chinezesti au povestit The Guardian ca din pielea de puscarias impuscat se extrage colagenul iar produsele sunt destinate intretinerii buzelor si tratamentelor antirid. De asemenea, aceleasi surse au declarat ca deja o parte din produsele firmei au fost exportate in Marea Britanie, ca utilizarea pielii condamnatilor la moarte este ceva "traditional" si ca "nu e ceva de care trebuie facut atata caz". Totusi, nu se stie cu certitudine daca extragerea de colagen din pielea puscariasilor si realizarea de produse cosmetice cu acest ingredient sunt doar in stadiu de cercetare sau deja s-a dat drumul la "productie".

   http://www.newz.ro/artprinc.php?idr2=22363
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.