Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Spune adio produselor cosmetice testate pe animale!

Expand Messages
 • Eliza Nan
  In luna martie a acestui an intra in vigoare Directiva europeana privind interzicerea comercializarii produselor cosmetice testate pe animale. Aceasta
  Message 1 of 1 , Mar 30, 2013
  • 0 Attachment

   In luna martie a acestui an intra in vigoare Directiva europeana privind interzicerea comercializarii produselor cosmetice testate pe animale. Aceasta directiva este mult mai eficienta decat simpla interzicere a testarii produselor cosmetice pe animale, intrucat nu permite intrarea pe piata europeana nici a produselor care au fost astfel testate in state din afara spatiului european.

   Directiva privind interzicerea comercializarii urmeaza, de altfel, celei care, incepand cu 2009, a interzis testarea produselor cosmetice pe animale si reprezinta concretizarea reala a unei perioade de 10 ani de angajamente la nivelul institutiilor UE privind combaterea cruzimii asupra animalelor.

   Initiativa Vier Pfoten privind desfasurarea campaniei "Spune adio produselor cosmetice testate pe animale!"a fost determinata de cunoasterea unei realitati incontestabile: milioane de animale sunt omorate anual pe „altarul” industriei produselor cosmetice destinate pentru frumusete iar uciderea acestora este doar actul final al actelor de tortura la care sunt supuse aceste animale, prin faptul ca sunt tinute in conditii nenaturale si total improprii dezvoltarii lor normale, precum si prin aplicarea procedurilor de testare a diferite substante chimice si produse cu grade de toxicitate diferite, ori a procedurilor de prelevare de tesuturi diverse pentru efectuarea analizelor bio-chimice de laborator.

   Cititi AICI intregul articol publicat de Florin Nan pe website-ul veganerie.ro

   O zi minunata,

   Florin Nan

  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.